Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht

Week van Zorg en Welzijn 2019

Het staat vast al in uw agenda: 11 tot en met 16 maart 2019 is de Week van Zorg en Welzijn. Deze week is hét moment om te laten zien wat werken en leren in zorg en welzijn inhoudt. En in het bijzonder wat de professionals in uw organisatie dagelijks doen: met hart en ziel werken in zorg en welzijn!

Juist in deze turbulente tijden is het belangrijk om de deuren te openen en een positief en realistisch beeld te geven van de sector. Dit is dé gelegenheid om te laten zien dat de sector volop in beweging is en dat wij ondanks de vele veranderingen in en rondom de sector met z’n allen hard werken aan de toekomst.

Doe mee!
Deelnemen hoeft niet altijd groots en spectaculair; de wijze waarop uw organisatie de deuren openstelt, bepaalt u zelf. Benut deze kans om een realistisch beeld te geven van de sector. Om mensen die willen werken in zorg en welzijn extra te enthousiasmeren, om het publiek kennis te laten maken met uw organisatie of werkwijze en om te laten zien met hoeveel beroepstrots en professionaliteit van dienstverlening er bij u gewerkt wordt!

U kunt uw activiteiten alvast aanmelden via het aanmeldformulier.

Special Zorg en Welzijn
Om deze week te promoten bij een breed publiek verschijnt een week voorafgaand de Week van Zorg en Welzijn, de Special Zorg en Welzijn. Deze huis-aan-huis uitgave staat boordevol interessante artikelen over zorg en welzijn met de focus op recente ontwikkelingen, kwaliteit, professionaliteit én beroepstrots. Oplage: meer dan 6 miljoen landelijk en 155.000 in Flevoland. Dit zorgt voor een uniek platform om uw organisatie onder de aandacht te brengen. De Special is een uitstekend PR-middel waarin ook uw organisatie een prominente rol kan krijgen. Kortom, een nieuwe kans voor het realiseren van uw communicatiedoelstellingen!

De Special is al vol. U kunt niet meer reserveren. Meer informatie over de Special vindt u in de flyer.

Tarieven Special Week van Zorg en Welzijn 2019

Advertentieformaat

Tarief leden

Tarief niet-leden

1/1 pagina

€ 1.800,-

€ 3.000,-

1/2 pagina

€ 1.080,-

€ 1.800,-

1/4 pagina

€ 600,-

€ 1.000,-

 

Bekijk hier de Special van Zorg en Welzijn Flevoland 2018.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij ons Week van Zorg en Welzijn projectteam via 0320 – 244 259 of via week@zowelwerk.nl.

Doe- en Kijkdag Lelystad

Op zaterdag 16 maart vindt in het Stadhuis van Lelystad weer een informatie-, activiteiten- en belevingsdag over gezondheid, plezier en welzijn. De activiteit is bedoeld om de inwoners van Lelystad op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het brede zorg- en welzijnsaanbod in hun gemeente. Wilt u meedoen? Klik hier