Kwintes

Kwintes biedt ondersteuning op maat. Daarbij kijkt Kwintes gezamenlijk met de cliënt, op een herstelondersteunende manier, naar mogelijkheden. De ondersteuning die Kwintes biedt is doelgericht, duurt zo kort als kan en zo lang als nodig is. De begeleiding vindt plaats in de eigen woning, in een tijdelijke opvanglocatie of in een woonvorm voor begeleid of beschermd wonen van Kwintes.

Uit tevredenheidsonderzoeken blijkt dat mensen vooral de laagdrempelige toegang, veiligheid en medezeggenschap bij Kwintes het meest waarderen.

Het ondersteuningsaanbod bestaat uit:

Kwintes werkt samen met tal van ketenpartners en is werkzaam in 54 gemeenten in de provincies Zuid Holland, Utrecht, Flevoland en Friesland.

Voor meer informatie: www.kwintes.nl.

e. info@kwintes.nl

t. 030 - 6956173

Werken bij Kwintes

Kwintes is een organisatie die wat voor mensen wil betekenen. Iedere medewerker draagt hieraan bij. Daarom zoeken we mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in anderen, goed kunnen luisteren en energieker worden van samenwerken. Je vindt het leuk om ideeën te ontwikkelen, zodat we onze dienstverlening nog beter kunnen maken. Verder pak je graag nieuwe projecten aan. Je wilt doen waar je echt goed in bent, denkt in oplossingen en staat stevig en positief in het leven. Kwintes werkt met zelfstandige teams. Wil jij werken bij een organisatie waar je ideeën, visie en feedback worden gewaardeerd en waar we investeren in je talenten onder meer via opleidingen, solliciteer dan bij Kwintes!

Binnen Kwintes geldt de CAO GGZ. Verder kun je bij Kwintes gebruik maken van gunstige fiscale regelingen zoals de fietsregeling en een regeling vakbondscontributie. Reiskosten worden vergoed op basis van de regeling woon-werkverkeer. De CAO biedt verder 8% vakantiegeld in mei en 6,75 % eindejaarsuitkering in december. Uiteraard is er een regeling voor overwerk en zijn er vergoedingen voor onregelmatig werken. Daarnaast kent Kwintes een aantal aanvullende financiële regelingen, zoals bijvoorbeeld kortingen op diverse (zorg)verzekeringen en een aanvulling op de vakbondscontributie.

Leren bij

Kwintes heeft als doel om het beste uit cliënten te halen. Het spreekt voor zich dat we dit ook willen voor onze medewerkers. Bovendien zijn opleidingen nodig om kwaliteit te leveren en onze dienstverlening steeds weer te verbeteren. Daarom krijg je de kans om je te ontwikkelen op het gebied van onder meer psychopathologie, herstelondersteuning en omgaan met emoties en agressie.

Bekijk alle vacatures van Kwintes
Geestelijke Gezondheidszorg
Welzijn