Zorggroep Charim

Vertrouwde zorg- en dienstverlening met hart en ziel, vanuit een christelijke visie. Dat is waar Zorggroep Charim voor staat.

Charim is een ouderenzorgorganisatie met een christelijke identiteit. Er  werken 1400 medewerkers en 1500 vrijwilligers. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de zorgverlening.

 

Charim wil samen leven met ouderen die zorg en hulp nodig hebben. Onze ambitie is dat deze ouderen hun eigen leven zoveel mogelijk voortzetten, zoals ze gewend zijn. Samen met cliënten en hun omgeving zoeken we naar de beste manier waarop professionele zorg en ondersteuning kan worden geboden die past bij de persoonlijke levenssfeer en levensfase van de cliënt.

 

Medewerkers zetten zich met toewijding in om deze zorg en ondersteuning af te stemmen op de persoonlijke vragen, wensen en dromen van de cliënt.
Charim is een betrokken en betrouwbare partner van cliënten, familie, mantelzorgers, medewerkers, vrijwilligers en andere samenwerkingsrelaties. Zo dragen we bij aan een zorgzame samenleving.

 

Werken en leren

Kom het Charim-team versterken!

Wil jij zelfstandig werken en verantwoordelijkheid dragen? Werk jij het liefst mèt mensen en vóór mensen? Ben je bereid alles te leren over persoonlijke verzorging en begeleiden van ouderen? Je wilt niet eindeloos studeren, maar je wilt direct aan de slag? Dan is een opleiding in de zorg iets voor jou! 
 
 
Charim leidt tientallen mensen per jaar op tot professionele en deskundige zorgverleners. Wij bieden je diverse opleidingen aan, in samenwerking met de opleidingscentra ROC A12, ROC Midden Nederland en het Hoornbeeck College. Met als eindresultaat een erkend diploma voor Verzorgende I.G. (niv. 3). 
  
Werken in ons team
Je leert het vak in de praktijk. Je werkt samen met enthousiaste collega’s in een uitdagende werkomgeving. Je ontmoet tijdens je werk veel nieuwe mensen. Met je team draag je samen de verantwoordelijkheid voor de zorg en begeleiding van onze cliënten. Zo ontwikkel je een goede werkhouding en krijg je veel sociale vaardigheden. Je werkbegeleider helpt je hierbij. 

Werken, leren én verdienen!
Eén dag in de week ga je naar school voor de theorie. Wat je op school geleerd hebt, kun je de andere dagen direct in de praktijk oefenen. Tijdens je opleiding ondersteunt en adviseert je werkbegeleider je bij het leerproces. Kies je voor het leer-werktraject, dan leer je niet alleen. Je verdient ook! Je ontvangt een leerarbeidsovereenkomst  en een leerlingsalaris conform de CAO VVT. Een gedeelte van je schooluren wordt door ons vergoed, afhankelijk van je contracturen. Alle opleidingskosten worden door ons betaald. 
 
Meer weten over vacatures bij Zorggroep Charim, kijk op www.zorggroepcharim.nl/vacatures.
Voor vragen kan je mailen met sollicitaties@zorggroepcharim.nl of bellen naar (0318) 261696 en vragen naar afdeling werving en selectie.

Bekijk alle vacatures van Zorggroep Charim