Abrona

Binnen Abrona leveren we diensten aan mensen met een verstandelijke beperking. Deze diensten leveren we lokaal, dichtbij en wanneer mogelijk op maat. Onze zorg is gericht op het individu en gaat uit van de mogelijkheden van de cliënt. Binnen het wonen zijn er diverse vormen zoals 24 – uurs begeleiding, begeleid zelfstandig wonen en ambulante zorg.  Ook biedt Abrona  diverse vormen  van dagbesteding aan op verschillende locaties.

Abrona biedt ook, waar nodig, pedagogische en psychische ondersteuning aan. Daarnaast heeft Abrona diverse artsen in huis.

Abrona maakt een onderscheid in de verschillende typen dienstverlening. Deze typen dienstverlening bestaan uit Specialistische Langdurige Zorg ( SLZ),  Generalistische Langdurige Zorg ( GLZ), Behandeling & Expertise (B&E) en  Maatschappelijke Ondersteuning ( MO).

Zowel jongvolwassenen als volwassenen ondersteunen we bij wonen, werken, leren en ambulante begeleiding. Ongeveer 2.000 mensen met een verstandelijke beperking maken daar gebruik van.

Werken bij

Werken bij Abrona betekent ruimte voor ontmoeting, ontwikkeling en ontplooiing. Abrona heeft talloze voorzieningen voor onder andere wonen, logeren en dagbesteding. Er is dus altijd wel een voorziening bij jou in de buurt waar jij jouw professionaliteit kunt inzetten om écht iets te betekenen voor mensen.

Ga voor een overzicht van alle vacatures naar onze site www.werkenbijabrona.nl.

Leren bij

Abrona biedt regelmatig BBl trajecten aan waarin wij jou de mogelijkheid bieden om een (verkorte) beroeps opleiding te volgen. Je wordt via het ROC opgeleid tot Persoonlijk Begeleider gehandicaptenzorg niveau 4 en brengt direct het geleerde in de praktijk op 1 van onze locaties.

Wanneer er BBL mogelijkheden zijn, kun je deze terugvinden op www.werkenbijabrona.nl

Vrijwilligers

Met vrijwilligers krijgen we meer voor elkaar!
Bij Abrona werken we met vrijwilligers om extra aandacht en activiteiten aan te bieden die het welzijn van cliënten bevorderen. Zo kunnen wij de kwaliteit van zorg verbeteren en activiteiten bieden waar geen financiële middelen voor zijn.

Er zijn vele mogelijkheden in de Provincie Utrecht.

Kijk eens naar ons vacatureoverzicht voor vrijwilligers.

Meer informatie

Voor meer informatie over de organisatie Abrona, de mogelijkheden en  openstaande vacatures kun je contact opnemen met Abrona Select.

Bereikbaar tijdens kantooruren op telefoonnummer: 088-2019277 / 263 of via de mail select@abrona.nl

 

Bekijk alle vacatures van Abrona
Geestelijke Gezondheidszorg
Gehandicaptenzorg