GGz Centraal

GGz Centraal is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in het midden van het land.

Wij behandelen, begeleiden en ondersteunen mensen met psychische problemen zodat zij de regie over hun eigen leven kunnen houden. We bieden onze zorg zo dicht mogelijk bij onze patiënten aan. We hebben een breed, toegankelijk behandelaanbod dat aansluit bij de zorgbehoefte van onze cliënten.

Ons werkgebied strekt zich uit over Flevoland, Gooi en Vechtstreek, Oostelijk Utrecht, Veluwe en Veluwe Vallei. Jaarlijks behandelen we ongeveer 40.000 cliënten.

Meer weten over GGz Centraal? Klik dan hier: http://www.ggzcentraal.nl

 

Werken bij GGz Centraal betekent werken met en voor mensen.

Neem een kijkje op onze site of we een passende vacature voor u hebben.

U vindt onze vacatures hier: www.werkenbijggzcentraal.nl

 

Werken en leren?

Voor GGz Centraal geldt dat leren in de praktijk onlosmakelijk verbonden is met het opleiden en vormen van professionals. De praktijk stelt voortdurend nieuwe vragen aan de organisatie. Daarom bevordert GGz Centraal via Innova leren en onderzoek in de praktijk en faciliteert zij de aansluiting van praktijk op theorie en vice versa.

Lees hier meer: http://www.ggzcentraal.nl/merken/innova/innova of op www.werkenbijggzcentraal.nl

 

Werken bij

Werken bij GGz Centraal betekent werken met en voor mensen.

Bij GGz Centraal staat de cliënt centraal. Hulp bieden aan mensen met psychiatrische en ernstig psychische problemen is de bestaansreden van de organisatie.

Kwalitatief goede en gepassioneerde hulpverleners zijn de sleutel tot goede hulpverlening. De organisatie wil een klimaat creëren waar de behoefte aan verder ontwikkelen en leren vanzelfsprekend is.

Onze missie is het behandelen, begeleiden en ondersteunen van mensen met psychische problemen, zodat zij de regie over hun eigen leven kunnen hebben.

Kijk voor onze vacatures op onze website

www.werkenbijggzcentraal.nl

 

Leren bij

Innova

De geestelijk gezondheidszorg is een kennisintensieve sector. Kwaliteit van zorg is mede afhankelijk van het lerend vermogen van de organisatie en haar medewerkers.

Voor GGz Centraal geldt dat leren in de praktijk onlosmakelijk verbonden is met het opleiden en vormen van professionals. De praktijk stelt voortdurend nieuwe vragen aan de organisatie. Daarom bevordert GGz Centraal via Innova (ons kennis en leercentrum) leren en onderzoek in de praktijk en faciliteert zij de aansluiting van praktijk op theorie en vice versa.

Meer weten? Uitgebreide informatie over werken en leren bij GGz Centraal vindt u hier:

http://www.ggzcentraal.nl/merken/innova/innova of http://werkenbijggzcentraal.nl/1415/onderzoek.html

 

Mail met

Het Servicecentrum Personeelszaken: SPZ@ggzcentraal.nl of met recruitment : a.loevering-speek@ggzcentraal.nl

 

Ligging en bereikbaarheid

Voor de ligging en bereikbaarheid van onze locaties verwijzen wij u naar onze website:

http://www.ggzcentraal.nl/ons+werkgebied

 

Bekijk alle vacatures van GGz Centraal