Deze locatie is onderdeel van
Lister

Lister, Centraal Bureau

Soms is begeleiden niets meer dan als mens luisteren naar iemands verhaal en vragen: Wat wil jíj dat er gebeurt in je leven? Want niet een ziektebeeld is het uitgangspunt van onze zorg, maar de persoon. Dat maakt het werken bij Lister zo bijzonder: de kracht van iemand leren kennen en hem of haar helpen om het eigen leven inhoud te geven.

Lister begeleidt mensen met psychiatrische en/of verslavingsproblemen in Utrecht en omgeving. Die begeleiding is herstelondersteunend en gaat uit van ervaringsdeskundigheid en de mogelijkheden van mensen om te ontwikkelen. Begeleiding wordt ambulant aangeboden of binnen woonvormen van de organisatie. Lister is voorloper op het gebied van herstelondersteuning en is sterk ontwikkelingsgericht. Medewerkers en cliënten zijn bovengemiddeld tevreden over Lister (kijk voor onderzoeksresultaten op de website).

Werken bij Lister = deskundige zorg
Lister biedt deskundige zorg. Om dat te kunnen doen, investeren wij continue in onze medewerkers. Alle beginnende medewerkers krijgen een leergang aangeboden over de specifieke begeleiding en methodiek van Lister. Verder trainen zowel professionals als ervaringsdeskundigen alle medewerkers in herstelondersteunend werken.

Werken bij Lister = ontwikkeling
Door coaching, intervisie en supervisie kunnen medewerkers hun eigen rol als deskundig hulpverlener verder onderzoeken en verbeteren. Opleidingen die passen in de huidige of toekomstige functie van medewerkers, worden door Lister geheel of gedeeltelijk gefinancierd.

Werken bij Lister = leuk
Bij Lister kun je jezelf voortdurend ontwikkelen, omdat Lister zich ook ontwikkelt en professionaliseert. Je krijgt de ruimte om jouw kennis en kunde maximaal in te zetten. Dat levert niet alleen meer kwaliteit van zorg op, maar ook een team van gemotiveerde medewerkers. Verder investereert Lister veel in collegialiteit en gezelligheid, want plezier in je werk is een voorwaarde voor goede zorg.

Werken bij Lister = samen doen, samen leren
Experimenteren met vaardigheden en geïnspireerd raken door de mensen waarmee je (samen) werkt. Dat is wat je als stagair of beginnende werknemer bij Lister zult ervaren. Tijdens een stage bij ons ben je zelf verantwoordelijk voor je leerproces. Lister biedt jou een zo optimaal mogelijke leeromgeving. We waarderen ideeën en nieuwe inzichten van onze medewerkers en stagiars en hebben veel aandacht voor kritisch denken, reflectie en feedback. Volg jij de opleiding SPW, SPH of MWD of heb je je opleiding net afgerond? Kies voor de Lister-ervaring!

Kies voor de Lister-ervaring!

Bekijk alle vacatures van deze locatie

Adres

Furkaplateau 15
3524 ZH  
Utrecht

Deze locatie is
onderdeel van