Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht

Werken aan je loopbaan

De loopbaanportal is hét instrument om te werken aan jouw loopbaan!

De sector Zorg en Welzijn is volop in beweging. Er verandert veel. Door alle veranderingen wordt er veel van medewerkers gevraagd. De inhoud van het werk verandert, bepaalde functies vervallen en er komen nieuwe functies bij. Om aantrekkelijk te blijven voor werkgevers én plezier in het werk te houden, is het belangrijk dat dat je jezelf blijft ontwikkelen.

Je wilt jezelf ontwikkelen, maar waar begin je? Wij helpen je om antwoord te krijgen op volgende vragen.

Wie ben ik, wat vind ik leuk en waar ben ik goed in?
Om te weten welke stappen je wilt en kunt zetten, is het goed om eerst te kijken naar jezelf.  Op de loopbaanportal vind je uiteenlopende tests, die inzichtelijk maken wat je belangrijk vindt, waar jouw kwaliteiten liggen en welke beroepen hier het beste bij passen. Onder oriëntatie en inspiratie vind je alvast meer informatie over de werkvelden, beroepen, opleidingen en CAO's.

Hoe kan ik doorontwikkelen binnen mijn huidige functie OF de overstap maken naar een andere functie of baan?
Je wilt doorgroeien naar een andere functie, of bent toe aan iets anders. Op de loopbaanportal vind je alle informatie over bij- en omscholingsmogelijkheden, advies over loopbaanbegeleiding en tips die je helpen tijdens het solliciteren. Ook wanneer je het prima naar je zin hebt binnen je baan kun je op de loopbaanportal terecht. De tips en informatie helpen je namelijk ook om door te ontwikkelen binnen je huidige functie!

Welke ontwikkelingen spelen er op de arbeidsmarkt van Zorg en Welzijn?
Ben je goed voorbereid op de eisen van het beroep van de toekomst? Jouw baan ziet er over een aantal jaren wellicht heel anders uit. Ga op onderzoek uit en ontdek welke veranderingen er gaande zijn. Onder nieuws en agenda vind je regelmatig updates over de recente ontwikkelingen. Interessante artikelen over de sector kun je vinden onder publicaties.

Kom in actie!
Wanneer je weet wat je kunt en wat je wilt, is het tijd om actie te ondernemen. De loopbaanportal biedt mogelijkheid om jezelf te presenteren aan zorg- en welzijnsorganisaties in Flevoland. Je kunt een persoonlijk profiel aanmaken, een job-alert instellen en direct solliciteren op actuele vacatures. Zo zorg je ervoor dat organisaties jou vinden en jij als eerste op de hoogte bent van passende vacatures.

Wil je werken aan je loopbaan? Maak dan nu een profiel aan.

Nieuw: zes gratis loopbaantesten

Wil jij beter inzicht in waar je goed in bent? Wat je drijfveren en je voorkeuren zijn? En hoe jij je kwaliteiten optimaal kunt benutten? Maak een of meer van de loopbaantesten in de loopbaanportal. Je hebt een profiel nodig om de testen te maken. Dat is gratis en verplicht je tot niets.

Meer informatie

Meer informatie over werken aan je loopbaan kun je vinden op de Loopbaanportal Zowelwerk. Klik hier om direct een profiel aan te maken.