Week van Zorg en Welzijn 2018

Het staat vast al in uw agenda: 12 tot en met 17 maart 2018 is de Week van Zorg en Welzijn. Deze week is hét moment om te laten zien wat de professionals in uw organisatie dagelijks doen: met hart en ziel werken in Zorg en Welzijn.

Juist in deze turbulente tijden is het belangrijk om ons als sector naar buiten te richten. Dit is dé gelegenheid om te laten zien dat de sector volop in beweging is en dat wij ondanks de vele veranderingen in en rondom de sector met z’n allen hard werken aan de toekomst.

Doe mee!
Deelnemen hoeft echter niet altijd groots en spectaculair; de wijze waarop uw organisatie de deuren openstelt, bepaalt u zelf. Benut deze kans om toekomstige medewerkers, vrijwilligers, buurtbewoners, familieleden, scholieren, (aankomende) cliënten en andere geïnteresseerden een realistisch beeld te geven van de sector. Om mensen die willen werken in Zorg en Welzijn extra te enthousiasmeren, om het publiek kennis te laten maken met een vernieuwde organisatie of werkwijze en om te laten zien met hoeveel beroepstrots en professionaliteit van dienstverlening er bij u gewerkt wordt!

Meld uw activiteiten aan via het aanmeldformulier.

Special Zorg en Welzijn
Om deze week te promoten bij een breed publiek verschijnt een week voorafgaand de Week van Zorg en Welzijn, de Special Zorg en Welzijn. Deze huis-aan-huiskrant is een mooi vormgegeven full colour krant boordevol interessante artikelen over zorg en welzijn met de focus op recente ontwikkelingen, kwaliteit, professionaliteit én beroepstrots. Oplage: meer dan 6 miljoen landelijk en 155.000 in Flevoland. Dit zorgt voor een uniek platform om uw organisatie onder de aandacht te brengen. De Special is een uitstekend PR-middel waarin ook uw organisatie een prominente rol kan krijgen. Kortom, een nieuwe kans voor het realiseren van uw communicatiedoelstellingen!

Bekijk hier de Special van Zorg en Welzijn Flevoland 2017.

Online banners
Download hier de bannerset van de Week van Zorg en Welzijn 2018.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij ons Week van Zorg en Welzijn projectteam via 0320 – 244 259 of via week@zowelwerk.nl.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Week van Zorg en Welzijn of de Special? Of inspiratie voor activiteiten? Bekijk onderstaande documenten.