Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht

Week van Zorg en Welzijn 2019

De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 11 t/m 16 maart 2019. Tientallen zorg- en welzijnsorganisaties in Flevoland organiseren tijdens deze week activiteiten om te laten zien wat werken in zorg en welzijn is. Met een baan in deze sector kun je écht het verschil maken voor een ander.

Een bezoek aan de Week van Zorg en Welzijn is misschien wel de eerste stap bij het ontdekken van wat Zorg en Welzijn jou te bieden heeft. Kom naar één van de activiteiten bij jou in de buurt en ontmoet onder anderen werkgevers en loopbaancoaches. Praat met zorg- en welzijnsprofessionals en doe indrukken op! Zo kom je er achter waar jouw hart en mogelijkheden liggen!

Ook als je wil weten hoe welzijn en zorg in Flevoland werkt? Je kunt ook als nieuwe cliënt, (aankomend) mantelzorger, vrijwilliger, buurtbewoner of student kennismaken met een zorg- en/of welzijnsorganisatie bij je in de buurt.

Activiteiten
In Flevoland openen diverse zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren voor het grote publiek. Van 11 tot en met 16 maart worden er tal van activiteiten georganiseerd. Je bent van harte welkom! Ga langs bij een organisatie bij jou in de buurt en doe inspiratie op!

Via de kaart op weekvanzorgenwelzijn.nl/zowelwerk zie je welke locaties bij jou in de buurt hun deuren openen!

Ambassadeur Angela Groothuizen: Kom kijken!

Speeddaten met loopbaancoaches en werkgevers zorg en welzijn
Wil jij ‘live’ werken aan je loopbaan of in gesprek met werkgevers? Of wil je meer algemene informatie over de mogelijkheden van werken en leren in zorg en welzijn? Pak je kans! Op donderdag 14 maart en zaterdag 16 maart staan de medewerkers van Zowelwerk en Regionaal Contactpunt Flevoland en de loopbaancoaches van Sterk in je werk klaar om je verder te helpen.

Vliegensvlug naar werk
Op 14 maart kun je terecht bij de banenmarkt ‘Vliegensvlug naar werk’ op Lelystad Airport. Naast de mensen van Zowelwerk en Sterk in je werk vind je daar ook een zorgstraat met tientallen werkgevers binnen zorg en welzijn. Aanmelden voor dit evenement is verplicht.

Doe- en kijkdag Lelystad
Op zaterdag 16 maart van 11.00 tot 15.00 uur is de Doe- en Kijkdag Lelystad in gemeentehuis Lelystad. Daar vind je ervaren loopbaanadviseurs en professionals van zorg- en welzijnsorganisaties met vacatures in Flevoland. Ook zijn er medewerkers van Regionaal Contactpunt Flevoland aanwezig om vragen te beantwoorden.

Informatie voor organisaties
Wilt u met uw organisatie meedoen met de Week van Zorg en Welzijn? Meer informatie over de mogelijkheden vindt u op de pagina Doe mee!

Activiteitenkalender

Klik hier voor een actueel overzicht van alle activiteiten bij jou in de regio.

Doe- en kijkdag Lelystad

Special Week van Zorg en Welzijn

Lees hier de Special Week van Zorg en Welzijn van 2019.

Volg ons

Volg ons op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van alle nieuws en activiteiten rond de Week van Zorg en Welzijn!

Twitter
Facebook