Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht

Duurzame inzetbaarheid

Onderstaande publicaties geven informatie over duurzame inzetbaarheid.

  1. e-book De kracht van duurzame inzetbaarheid
    In dit boek vindt u de resultaten van een onderzoek naar duurzaam inzetbaarheidsbeleid dat van 2011 tot 2015 bij circa twintig Limburgse zorgorganisaties werd verricht. Naast het volledige onderzoeksrapport is een aantal infographics opgenomen die de belangrijkste inzichten en conclusies overzichtelijk samenvatten en weergeven. Een belangwekkende uitgave voor iedereen die zich bezighoudt met het thema duurzame inzetbaarheid (gepubliceerd: 2015)

  2. Handreiking duurzame inzetbaarheid van oudere werknemers Deze handreiking is opgesteld in opdracht van Instituut Gak en kan als zelfhulptool door organisaties gebruikt worden bij de duurzame inzetbaarheid van hun werknemers (gepubliceerd: maart 2013).

  3. Inspiratieboek duurzame inzetbaarheid (publicatie Zorgpleinnoord) In het inspiratieboek Duurzame inzetbaarheid van Zorgpleinnoord zijn kennis en ervaringen rondom duurzaam inzetbaarheidsbeleid gebundeld. Het toont aan dat materiële en immateriële opbrengsten groot en divers zijn (gepubliceerd: maart 2013).

<< Terug