Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht

Speeddaten met loopbaancoaches en werkgevers zorg en welzijn

Eenmalig ‘live’ werken aan je loopbaan of op zoek naar vacatures? Pak je kans! Tijdens de Week van Zorg en Welzijn op zaterdag 10 maart 2018 van 11.00 tot 15.00 uur kun je speeddaten met ervaren loopbaanadviseurs of professionals van zorg- en welzijnsorganisaties met vacatures in Flevoland. Tijdens ‘Daar wil ik bij zijn’ in het stadhuis van Lelystad, Stadhuisplein 2. Meld je aan met het aanmeldformulier onder aan deze pagina om zeker te zijn van een plek. En zorg dat je er op tijd bent!

Speeddate loopbaan
Een speeddate over je loopbaan is ideaal: misschien heb je een vraag over keuzes maken, welke beroepen bij jouw competenties en vaardigheden passen, over solliciteren of bijvoorbeeld hoe je het beste kunt netwerken. Natuurlijk behoort ook een goed gesprek over je CV of LinkedIn-profiel tot de mogelijkheden. Onze loopbaanadviseurs helpen je weer een stap verder. Een speedcoachgesprek duurt maximaal 20 minuten en is to-the-point. Bereid je daarom goed voor en kom met een duidelijke vraag naar het gesprek.

Speeddate vacatures
Je kunt ook in gesprek met HR medewerkers (personeelszaken) van diverse zorg- en welzijnsorganisaties uit Flevoland over openstaande vacatures en leerwerkplekken. Je kunt met de volgende werkgevers in gesprek:

Pak je kans!
Dit is hét moment om jezelf te presenteren en kennis te maken met de organisaties. Neem je CV mee en bereid je goed voor op het gesprek. Kijk van te voren op de vacaturebank van Zowelwerk welke vacatures van bovenstaande deelnemers actueel zijn of check de website van de organisatie waar jouw interesse naar uit gaat.

Tips voor een goede voorbereiding vind je onder ‘Mijn Loopbaan’ in de Loopbaanportal van Zowelwerk.

Voor meer informatie bel of mail Diana Josias, adviseur Zowelwerk via 0320 - 244 259 of info@zowelwerk.nl.

Aanmeldformulier speeddates 10 maart

Vul hieronder het formulier in om je aan te melden voor de speeddates. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Velden met een * zijn verplicht