Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht

Ontdekdezorg week

De Ontdekdezorg week vindt in 2020 plaats van 16 t/m 21 maart en wordt georganiseerd om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren voor een carrière in zorg en welzijn. Maar ook (bijna) afgestudeerden en medewerkers in zorg en welzijn die iets anders zoeken zijn van harte welkom. Tijdens deze week kunnen zij de mogelijkheden van de sector zorg en welzijn ontdekken. De nieuwe naam past daarbij. We sluiten hiermee aan bij de landelijke Ik Zorg campagne, maar behouden ook ons eigen gezicht.

Ontdek
We hebben gekeken naar de beste manier om de doelgroep van de Ontdekdezorg week te bereiken. Daarom zetten we in 2020 in op een regionaal georganiseerd Ontdekdezorg Event. Bij dit event kan jouw organisatie aansluiten!

Vliegensvlug naar werk
We organiseren tijdens de Ontdekdezorg week het #IKZORG event in Lelystad. We werken dit jaar weer samen met het evenement Vliegensvlug naar werk van Flevoland werkt. Op dit event wordt - net als afgelopen jaar - een aparte zorg- en welzijnstraat ingericht. Deelname is gratis. 

Het event vindt plaats bij Flevoland werkt, Vaartweg 67 in Lelystad.

We willen de bezoekers van dit event zorg en welzijn op verschillende manieren laten ontdekken. Heeft jouw organisatie daarvoor een leuk idee?
Meld je snel aan!

Vervolgactiviteiten
Daarnaast willen we tijdens, maar nadrukkelijk ook ná de Ontdekdezorg week, het proces en het handelingsperspectief voor geïnteresseerden goed organiseren. Onze insteek is dat geïnteresseerden op het regionale event tijdens de Ontdekdezorg week een vervolgafspraak kunnen maken om jouw organisatie beter te leren kennen. Bijvoorbeeld door een kijkje te nemen op een van jouw locaties of door een informatieavond te bezoeken. Deze opvolging organiseer je zelf en kun je op het Ontdekdezorg event aanbieden aan de bezoekers.
Meld hier jouw activiteiten aan

Promotie
Voorafgaand aan de Ontdekdezorg week starten we met een online campagne: ‘Heb jij de Z-factor? Ben je geschikt voor leren en werken in zorg en welzijn? Heb je inlevingsvermogen en ben je initiatiefrijk, communicatief, teamgericht? Test het online!’

De toolkit die door organisaties ingezet kan worden voor de communicatie rondom de Ontdekdezorg week is te vinden op de website van de Ontdekdezorg week.

Meld je aan!
Ontmoet potentiële werknemers tijdens de Ontdekdezorg week en maak een match! Samen met jouw organisatie willen we deze week én de vervolgafspraken tot een succes maken. Doet jouw organisatie mee?
Meld je dan snel aan!

Aanmelden voor 19 maart
Wil jij je organisatie alvast aanmelden voor het #IKZORG event op 19 maart?

Meld je snel aan

Toolkit voor organisaties
Er is een toolkit met communicatiemiddelen gemaakt. Deze kun je downloaden op ontdekdezorgweek.nl.

Meer informatie?
Neem contact op met Dieuwertje van den Berg: d.vandenberg@zowelwerk.nl of 06-36 597 876.

Blijf op de hoogte!
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van de OntdekdeZorg week.

Aanmelden