Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht

Ontdekdezorg week

De Ontdekdezorg Week (voorheen Week van Zorg en Welzijn) is een initiatief van de veertien regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn. Duizenden zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land laten die week zien wat het betekent om in zorg en welzijn te werken. De Ontdekdezorg Week heeft als doel om potentiële zij- en herinstromers te motiveren om te kiezen voor een baan en/of opleiding in deze sector.

Gezien corona zal de Ontdekdezorg week in 2021 voornamelijk online plaatsvinden. Zowelwerk gaat dit weer voor de regio Flevoland coördineren, samen met de zorg- en welzijnsorganisaties en ketenpartners als het onderwijs. Meer informatie voor werkgevers is te vinden in deze flyer.

Via een social media campagne wordt de veelzijdigheid van de sector getoond en worden verhalen gedeeld over het prachtige en diverse werk binnen zorg en welzijn. Op deze manier schetsen we een realistisch beeld van de sector en proberen we zij- en her-instromers te informeren en te interesseren voor zorg en welzijn.

Contactpersoon
Dieuwertje van den Berg
week@zowelwerk.nl
0320-244 259

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van alles rond de Week van Zorg en Welzijn? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.