Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Geplaatst op: 22-03-2018Naar overzicht

Zowelwerk ontwikkelt dashboard Arbeidsmarkt in beeld Flevoland 22 mrt 2018

Zowelwerk is bezig met de ontwikkeling van het dashboard Arbeidsmarkt in beeld. Op dit digitale dashboard wordt relevante en meest recente informatie over de Flevolandse arbeidsmarkt van zorg- en welzijn op aantrekkelijke wijze gepresenteerd.

Het dashboard omvat cijfers over de regionale werkgelegenheid, onderwijs, mobiliteit, vacatures en verzuim. De ontwikkeling gebeurt in samenwerking met de veertien werkgeversorganisaties. Hierdoor ontstaat er een landelijke dekking en is actuele arbeidsmarktinformatie voor alle regio’s in Nederland eenvoudig te vinden. Zo biedt het dashboard de mogelijkheid om eenvoudig zelf een benchmark uit te voeren tussen regio’s en branches. Met de informatie kunnen organisaties de juiste acties ondernemen in alle uitdagingen die de sector zorg en welzijn biedt op het gebied van personeelsvoorziening. Daarnaast wordt ruimte ingebouwd voor thema-artikelen, waarin arbeidsmarkt- en onderwijsvraagstukken worden uitgediept.

Zowelwerk werkt hard om betrouwbaar mogelijke cijfers te presenteren voor onze regio. Dit is ingewikkeld, maar we hopen hier op korte termijn stappen in te zetten, zodat we het online dashboard aan onze leden kunnen presenteren.

Wilt u meer weten over het online arbeidsmarktdashboard? Neem dan contact op met Karlijn de Vries: k.devries@zowelwerk.nl.