Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Geplaatst op: 18-12-2018Naar overzicht

WerkLeerbedrijf voor de zorg Lelystad 18 dec 2018

Om een bijdrage te leveren aan de (toekomstige) tekorten in de zorg worden er vele initiatieven ontwikkeld. Werkbedrijf Lelystad heeft hierin ook een belangrijke rol. Zij willen zich inspannen om het beschikbare arbeidspotentieel van inwoners met afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten. Bijvoorbeeld mensen vanuit de banenafspraak of in de bijstand. Dat doen zijn onder andere in samenwerking met het ROC van Flevoland en zorginstellingen.

Werkbedrijf Lelystad vond een mooi voorbeeld van innovatie en creativiteit in Amsterdam: het WijkLeerbedrijf voor de zorg in Amsterdam. En zij vroegen zich af: is een WijkLeerbedrijf voor de zorg in Lelystad mogelijk?

MBO College Lelystad en Werkbedrijf Lelystad organiseren een bijeenkomst op 4 februari 2018 om geïnteresseerden kennis te laten maken met dit project. Directie en opleidingscoördinatoren van Woonzorg Flevoland en Coloriet zijn al uitgenodigd, maar tijdens de stuurgroep RAAT op 12 december 2018 bleek het zinvol om deze groep alvast wat breder te trekken.

Interesse?
Geïnteresseerde directies en/of opleidingscoördinatoren van zorginstellingen in Flevoland kunnen zich aanmelden via ove@werkbedrijflelystad.nl. De bijeenkomst is op 4 februari 2019 van 13.00 uur tot 14.30 uur aan de Vaartweg 67 bij het Werkbedrijf Lelystad.