Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Geplaatst op: 24-01-2019Naar overzicht

Week van de MVG bij Triade24 jan 2019

In het verlengde van de landelijke Arbeidsmarktcampagne “Ik ZORG” is op maandag 21 januari bij zorgorganisatie Triade de Week van de MVG (Moeilijk Verstaanbaar Gedrag) gestart.

Deze speciale week is georganiseerd voor de collega’s die werken met cliënten met een verstandelijke beperking, gecombineerd met een psychiatrische en/of gedragsproblematiek. Ook is deze week bedoeld om de openstaande vacatures nog eens extra onder de aandacht te brengen.

Er is de afgelopen maanden onder deze medewerkers een hoge werkdruk geweest. Dat kwam door de krapper geworden arbeidsmarkt en door ziekte. Dagelijks zetten zorgprofessionals zich in om medemensen met een beperking zoveel mogelijke eigen regie over hun leven te geven.

In de week van de MVG komen medewerkers van Triade op sociale media aan het woord om te delen waarom zij graag werken met deze cliëntengroep. Hoeveel bevrediging het geeft om ervoor te zorgen dat cliënten zoveel mogelijk zelf regie kunnen nemen over hun leven. Een aantal collega’s van MVG-locaties van Triade hebben meegewerkt aan het wervingsfilmpje voor bij de vacatures van Triade.

Er zijn in deze week van 21 t/m 25 januari iedere dag activiteiten om te laten zien hoe gaaf het is om in de gehandicaptenzorg te werken. Triade verwacht hiermee nieuwe collega’s te werven maar ook bij te dragen aan een positief imago van het werk!

Bekijk voor meer informatie onze site: www.triade-flevoland.nl/weekvandemvg