Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Geplaatst op: 22-10-2018Naar overzicht

Samenwerking met Vitaal Verder: arbodienstverlening met korting voor leden22 okt 2018

Vitaal Verder is gespecialiseerd in arbodienstverlening, arbeidsdeskundige diensten  en mobiliteit & re-integratie. Leden van Zowelwerk kunnen gebruik maken van arbodienstverlening en arbeidsdeskundige diensten tegen een gereduceerd tarief.

Arbeidsdeskundige diensten
Vitaal Verder is gespecialiseerd in het begeleiden van complex verzuim en ondersteunt organisaties door middel van arbeidsdeskundig onderzoek, het coachen van leidinggevenden, HRM of team en het verzorgen van trainingen en workshops. Leden van Zowelwerk krijgen 20 procent korting op het reguliere tarief van een arbeidsdeskundig onderzoek.

Verzuimhelpdesk
Leden van Zowelwerk hebben de mogelijkheid tot het inwinnen van gratis advies via de telefonisch verzuim helpdesk: 085 - 401 96 43.

Arbodienstverlening
Vitaal Verder arbodienstverlening levert maatwerk in verzuimbegeleiding en re-integratie. Vitaal Verder heeft ruime ervaring in de zorg en biedt landelijke dekking. Leden van Zowelwerk wordt een gereduceerd tarief (10 procent korting) op de abonnementen van de arbodienstverlening aangeboden.

Meer informatie
Neem contact op met Vitaal Verder, telefonisch via 085 401 9643 of stuur een mail naar info@vitaalverder.nl.