Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Geplaatst op: 29-11-2018Naar overzicht

Vloggers Vlogacademie Flevoland in actie29 nov 2018

De eerste vlogs van de deelnemers aan de Vlogacademie Flevoland staan klaar om gedeeld te worden. Een van de deelnemers aan de Vlogacademie is Martine Witteveen van Icare, wijkverpleegkundige en ambassadeur. Zij is al druk aan het vloggen over haar werk. Ook deelt ze in haar vlogs dat zij als ambassadeur gastlessen geeft. Op Twitter heeft zij al een korte impressie van haar vlog geplaatst die inmiddels al 632 keer is bekeken!

Coloriet is ook met meerdere collega’s gestart met het vloggen o.a. vanuit de wijkzorg. Intern zetten ze ook vlogs in om medewerkers mee te nemen in de activiteiten van de afdeling communicatie. Met de vlogs ‘Cocreatie met communicatie’ laten zij zien voor wie en met wie zij samenwerken aan interne en externe communicatie.

Medewerkers van Accare, Roebiazorg, Flevoziekenhuis, InteraktContour, Landstede MBO, CMO Flevoland en Zowelwerk zijn ook al begonnen met het vloggen. Hou de YouTube-kanalen van deze organisaties in de gaten.

Meer weten over de Vlogacademie en de training die in 2019 weer gaat starten? Bel of mail met Annick van der Hoeven: a.vanderhoeven@zowelwerk.nl of 06 - 403 334 77.