Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Geplaatst op: 22-03-2019Naar overzicht

Vlogacademie Flevoland ‘Van interne trots naar extern werven' ook in 2019 van start22 mrt 2019

Wie kan het beste vertellen over het werk in zorg en welzijn? De eigen medewerkers natuurlijk! Daarom start Zowelwerk in 2019 opnieuw de vlogacademie ‘Van interne trots naar extern werven'. In vijf trainingen krijgen medewerkers uit zorg en welzijn een opleiding tot volwaardig vlogger.

Van interne trots naar extern werven
Het traject sluit aan op de wens van Flevolandse werkgevers om het imago van de sector gezamenlijk aan te pakken en de instroom van nieuwe medewerkers te vergroten. Met échte verhalen vanaf de werkvloer. Dat doen we zo persoonlijk en zo lokaal mogelijk. We laten medewerkers zo vrij mogelijk om hun eigen invulling aan de vlogs te geven, maar tegelijkertijd willen we een consistent, aantrekkelijk beeld van het werk neerzetten. Tijdens het traject leren deelnemers hoe zij de trots voor hun vak kunnen uitdragen in een professionele vlog. Door het uitdragen van de interne trots leveren de vlogs een bijdrage aan een positief imago voor de sector én het vergroten van de instroom van nieuwe collega's.

De vlogacademie is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van Zowelwerk. Leden ontvangen korting. Binnenkort worden de data van de nieuwe trainingssessies bekend gemaakt. Geïnteresseerden kunnen zich alvast aanmelden via info@zowelwerk.nl onder vermelding van ‘Vlogacademie’. Wees er snel bij, want vol is vol!

Eerste vlogs online
De eerste vlogs van de deelnemers aan de Vlogacademie Flevoland in 2018 staan inmiddels online en worden actief gedeeld. Martine Witteveen van Icare, wijkverpleegkundige en ambassadeur, is een van de vloggers. Haar eerste vlog heeft al 1.773 weergaven! Kijk voor alle vlogs van Martine op het  YouTubekanaal van Icare. Ook individueel begeleider Carin de Vries van InteraktContour is de uitdaging aangegaan en heeft haar eerste vlog online staan. Neem zelf een kijkje!

Meer informatie
Voor meer informatie over de Vlogacademie Flevoland neem contact op met Annick van der Hoeven (a.vanderhoeven@zowelwerk.nl / 06 - 403 334 77).