Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Geplaatst op: 15-10-2018Naar overzicht

Veel inspiratie op Sterk in je werk-dag15 okt 2018

De inspiratiedag Sterk in je werk op 11 oktober – georganiseerd door Zowelwerk, Werkgevers Servicepunt Flevoland en de gemeente Almere – was een groot succes. 24 deelnemers deden inspiratie op in vier verschillende workshops: ‘Werken aan je persoonlijk profiel’, ‘Zeg eens Nee’, ‘Vitaliteit en werkgeluk’ en ‘In gesprek met een loopbaancoach’.

Er werden veel persoonlijke inzichten opgedaan. Een van de deelnemers gaf aan: “Ik heb meer geleerd hoe ik zelf in elkaar zit en wat ik nog aan mezelf moet verbeteren.” Een andere deelnemer: “Ik heb geleerd dat je je doelen moet vasthouden. Dat je gaat bereiken, wat je wilt bereiken en dat je erin slaagt”.

De deelnemers waren zeer gemotiveerd en divers in hun plannen om in de zorg aan de slag te gaan. Voor de ene was precies duidelijk wat hij wilde gaan doen en de ander wilde zich vooral oriënteren op de mogelijkheden in de zorg.

Na de lunch – uitstekend verzorgd door medewerkers van het MBO College – gingen de deelnemers vol inspiratie in gesprek met de aanwezige werkgevers.

Meer weten over sterk in je werk?’ Kijk dan op www.sterkinjewerk.nl.