Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Geplaatst op: 08-01-2020Naar overzicht

Van Week van Zorg en Welzijn naar Ontdekdezorg Week in 202008 jan 2020

Zowelwerk organiseert de Ontdekdezorg Week in Flevoland om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren voor een carrière in zorg en welzijn. Tijdens deze week kunnen zij de mogelijkheden van de sector zorg en welzijn ontdekken. De nieuwe naam past daarbij. We sluiten hiermee aan bij de landelijke Ik Zorg campagne, maar behouden ook ons eigen gezicht.

ONTDEK
We hebben gekeken naar de beste manier om de doelgroep van de Ontdekdezorg Week (zij-instromers en herintreders) te bereiken. Daarom zetten we in 2020 in op een regionaal georganiseerd event op 19 maart in Lelystad. Bij dit event kan jouw organisatie aansluiten!

MATCH
We willen tijdens, maar nadrukkelijk ook ná de Ontdekdezorg Week, het proces en het handelingsperspectief voor geïnteresseerden goed organiseren. Onze insteek is dat geïnteresseerden op het regionale event tijdens de Ontdekdezorg Week een vervolgafspraak kunnen maken om jouw organisatie beter te leren kennen. Bijvoorbeeld door een kijkje te nemen op een van de locaties of door een informatieavond te bezoeken.

LIKE
Voorafgaand aan de Ontdekdezorg Week starten we met een online campagne: ‘Heb jij de Z-factor? Ben je geschikt voor leren en werken in zorg en welzijn? Heb je inlevingsvermogen en ben je initiatiefrijk, communicatief, teamgericht? Test het online!'

CHECK
Wilt je meer weten over de Ontdekdezorg Week en met jouw organisatie meedoen? Kijk op deze pagina. Of neem contact op met Dieuwertje van den Berg:d.vandenberg@zowelwerk.nl of 06-36597876.

Blijf op de hoogte!
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van de OntdekdeZorg week.

Aanmelden