Geplaatst op: 30-06-2017Naar overzicht

UWV en Zowelwerk organiseren speeddates30 jun 2017

Doet u mee?

De arbeidsmarkt zorg en welzijn trekt aan. Dat is ook op de vacaturewebsite www.zowelwerk.nl duidelijk te zien. Reden voor Zowelwerk en UWV Flevoland om uw organisatie de kans te bieden om de vele vacatures onder de aandacht te brengen bij werkzoekenden. En zo uw vacatures in te vullen.

Speeddates
Dit doen we in de vorm van speeddates. Het voordeel van speeddates is dat u veel kandidaten in een korte tijd kunt spreken. Speeddaten is een dynamische manier om nieuw talent aan te trekken. We nodigen zorg en welzijnorganisaties in Flevoland van harte uit om deel te nemen aan de speeddates en ‘live’ in gesprek te gaan met potentiële kandidaten.

Loopbaancoaches
Er zijn ook loopbaancoaches aanwezig die kosteloos speedcoachgesprekken aanbieden aan bezoekers die specifieke vragen hebben over hun loopbaan.

Profielfotosessie
Een professionele fotograaf is aanwezig die kosteloos profielfoto’s maakt voor een LinkedIn profiel.

Wanneer
donderdag 19 oktober
13.00 - 16.00 uur
Aansluitend wordt u een borrel aangeboden.

Waar
Place to work
Wisselweg 33, Almere

Werkwijze
Organisaties zijn vrij om de gesprekken op hun eigen manier in te vullen.
Iedere deelnemende organisatie krijgt een tafel met stoelen.
U kunt een banner bij uw tafel plaatsen. Elke speeddate gesprek duurt
maximaal 10 minuten. Zowelwerk en UWV zorgen voor een goede logistiek tijdens het speeddaten. UWV zorgt voor koffie en thee.

Kosten
Deelname aan de speeddates is kosteloos voor organisaties.

Aanmelden en meer informatie
U kunt uw organisatie aanmelden door voor 1 september een mail te sturen naar Diana Josias via d.josias@cmo-flevoland.nl. o.v.v. Speeddates 19 oktober. Vermeld daarin uw naam, organisatie, functie en met hoeveel
personen u komt.