Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Geplaatst op: 11-04-2018Naar overzicht

Samenwerking Coloriet met Zorgtrainingscentrum Zwolle11 apr 2018

Coloriet is partner geworden van Zorgtrainingscentrum Zwolle dat bedrijfsleven, overheid en onderwijs met zorginstellingen verbindt. Samen zorgen de partners dat studenten van zorg- en ICT-opleidingen, docenten en mensen die in de zorg werken bekwaam zijn en blijven voor de zorg van de toekomst.

Aukje Reinders, bestuurder Coloriet, ondersteunt hiermee de samenwerking. De zorgorganisatie is vanuit haar werkgebied gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde bestuurlijk betrokken bij deze regio en kan zo de zichtbaarheid en herkenbaarheid van Coloriet vergroten. “We willen zoveel als mogelijk mensen enthousiast maken voor de zorg. En de zorg duurzaam maken.”

De constante factor in de zorg is verandering en die gaat snel, mede door technologie. Aukje Reinders wil graag meeliften op nieuwe innovaties. “Als bestuurder van zorg ervaar ik dat wij de vraag aan de technische mensen onvoldoende weten te stellen. We kennen de vraag of het probleem nog niet.” Andersom heeft de techniek allemaal mogelijkheden, maar zien de zorgvragen niet. “Kijk naar onze biodynamische verlichting op onze zorglocaties. Geweldig voor cliënten met dementie, maar ooit bedacht voor het beter presteren van topsporters!”

Bron: www.lokaleomroepzeewolde.nl