Geplaatst op: 14-12-2017Naar overzicht

Oproep: Gastdocenten gezocht!14 dec 2017

Om leerlingen een reëel en goed beeld te geven van de sector zorg en welzijn organiseert Zowelwerk in 2018 gastlessen voor het voortgezet onderwijs in Flevoland. Dit doen wij graag samen met enthousiaste en gedreven professionals met hart voor het werk in zorg en welzijn.

Aanvulling op het lespakket
De sector zorg en welzijn is volop in ontwikkeling. Om jongeren te enthousiasmeren en inspireren voor het werk in de sector is het lespakket ‘Aan JOU hebben we wat’ ontwikkeld. In aanvulling op het lespakket organiseren we gastlessen. Zo kunnen jongeren op verschillende manieren kennis maken met zorg en welzijn. De gastles en het lespakket kunnen afzonderlijk van elkaar ingezet worden.

Interesse?
Bent u enthousiast over uw baan in zorg en welzijn en wilt u dat enthousiasme overbrengen op jongeren? Dan is het gastdocentschap iets voor u! Het is belangrijk dat u werkzaam bent (geweest) in bij voorkeur de uitvoerende zorg of welzijn en bevlogen bent om leerlingen over uw ervaringen te vertellen. Na een kennismakingsgesprek krijgt u eerst een introductie samen met andere geïnteresseerde gastdocenten.

Voor werkgevers is het interessant om medewerkers als gastdocent in te zetten, omdat het een mooie mogelijkheid is om de eigen organisatie positief voor het voetlicht te brengen. Het is voor medewerkers vaak heel stimulerend om de eigen kennis en betrokkenheid in een andere omgeving over te brengen.

Neem voor meer informatie contact op met Annick van der Hoeven (a.vanderhoeven@zowelwerk.nl) of Karlijn de Vries (k.devries@zowelwerk.nl). Of bel 0320-244259.