Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Geplaatst op: 15-10-2018Naar overzicht

Medewerkers zorg en welzijn enthousiast van start aan Vlogacademie Flevoland15 okt 2018

Op donderdag 27 september gingen twaalf medewerkers uit zorg en welzijn enthousiast aan de slag aan de vlogacademie Flevoland. In vijf trainingen worden ze opgeleid tot volwaardig vlogger.

Echte verhalen
De vlogacademie sluit aan op de wens van Flevolandse werkgevers om het imago van de sector gezamenlijk aan te pakken en de instroom van nieuwe medewerkers te vergroten. Met échte verhalen vanaf de werkvloer, zo persoonlijk en zo lokaal mogelijk. Het traject werd ontwikkeld door collega-werkgeversorganisatie Utrechtzorg. In samenwerking met Walt Wonder Schmidt en Just K. - twee partijen die gespecialiseerd zijn in het geven van vlogtrainingen.

Van interne trots naar extern werven!
Tijdens het traject leren deelnemers hoe zij de trots voor hun vak kunnen uitdragen in een professionele vlog. Daarbij wordt de kracht van het persoonlijke ingezet. Door het uitdragen van de interne trots leveren de vlogs een bijdrage aan een positief imago voor de sector én het vergroten van de instroom van nieuwe collega's. Na afloop van het traject zijn de deelnemers klaargestoomd om voor de eigen organisatie te gaan vloggen. Eind van dit jaar komen de eerste vlogs online.

Vlogacademie ook in 2019
In 2019 start Zowelwerk weer een vlogacademie voor een nieuwe groep enthousiaste medewerkers uit zorg en welzijn. De data voor de trainingsdagen worden binnenkort bekend gemaakt. Aanmelden kan nu al via info@zowelwerk.nl.

De vlogacademie maakt onderdeel uit van RAAT Flevoland, actielijn 1 ‘Meer kiezen voor de Zorg’.

Meer informatie:
Wilt u meer weten over de vlogacademie of RAAT Flevoland? Neem dan contact op met Annick van der Hoeven via a.vanderhoeven@zowelwerk.nl of 06 - 40 33 34 77.