Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Geplaatst op: 21-09-2018Naar overzicht

Kandidatenbank zowelwerk.nl: “Een kleine goudmijn”21 sep 2018

Simone van der Werf spreekt als loopbaancoach voor Sterk in je werk regelmatig met mensen die een carrière in zorg en welzijn wel zien zitten. “Ik spreek bijvoorbeeld mensen die al werken in zorg en welzijn, maar niet helemaal tevreden zijn. Of niet goed weten hoe ze de volgende stap kunnen zetten. Maar ook veel mensen die nog niet werken in de sector, maar wel nieuwsgierig zijn.”

Een kleine goudmijn
“Ik wijs kandidaten ook altijd op de loopbaanportal van Zowelwerk. Ze kunnen daar een profiel aan maken en een job-alert aan zetten. Voor werkgevers is de kandidatenbank op de portal wat mij betreft een kleine goudmijn. Daar staan zoveel mensen die echt gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan in zorg en welzijn. Omdat ze bijvoorbeeld al vrijwilligerswerk in de zorg hebben gedaan of hebben gezorgd voor een partner of kind. Het komt echt uit hun hart. Ze weten wat ze willen en willen ook graag in de zorg werken.”

Bent u benieuwd naar de kandidaten in de kandidatenbank? Leden van Zowelwerk hebben gratis toegang. Bent u nog geen lid? Neem dan contact op met ons via info@zowelwerk.nl