Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Geplaatst op: 31-01-2019Naar overzicht

Inspiratie en informatie SPP in Amsterdam Art Center31 jan 2019

In het Amsterdam Art Center vond op 28 januari de inspiratiebijeenkomst Strategische Personeelsplanning (SPP) plaats. Deze middag was het resultaat van een samenwerking tussen zeven regionale werkgeversorganisaties. Zij bundelden de krachten om hun leden kennis te laten maken met een divers aanbod van tools en expertise op het gebied van Strategische Personeelsplanning. 

Ruim 80 HRM-ers, (lijn)managers, controllers en recruiters van lidorganisaties waren aanwezig. Tijdens de informatiemarkt hadden zij de mogelijkheid kennis te maken met aanbieders van tools op gebied van SPP om vervolgens van Iris van Gils-van Noort te horen wat haar ervaringen met SPP zijn binnen de gemeente Almere. Aansluitend hadden zij de keuze uit diverse workshops van onder andere Hanneke Moonen van MOON en Minke Buizer van Scrum Company.

Als klap op de vuurpijl werd de middag afgesloten met de uitreiking van de prijzen van de WIN-actie van de middag. Vanuit Flevoland viel Zorggroep Almere twee keer in de prijzen. Zij wonnen een Masterclass van FWG over Strategische Personeelsplanning en tevens een workshop ‘HR Analytics als Strategische keuze’ van Purple HRM.

Deze inspiratiemiddag was de eerste actie om aandacht te geven aan Strategische Personeelsplanning in 2019. De HR-themabijeenkomst van Zowelwerk op 10 september 2019 staat ook in het teken van Strategische Personeelsplanning. Deze bijeenkomst is gratis voor leden van Zowelwerk. Aanmelden kan binnenkort via onze website.

Lees hier het verslag van de bijeenkomst