Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Geplaatst op: 31-01-2019Naar overzicht

Gratis loopbaancoaching via Sterk in je werk verlengd tot 202231 jan 2019

Sinds 2017 kan iedereen die wil komen of blijven werken in zorg en welzijn via Sterk in je werk een kort loopbaanimpuls traject volgen. In dit traject krijgen deelnemers twee loopbaangesprekken aangevuld met een test. Een ervaren loopbaanadviseur gaat tijdens de gesprekken in op individuele vragen van de deelnemers. Het project is een succes en wordt verlengd tot 2022.

Inmiddels hebben landelijk ruim 16.000 belangstellenden gebruik gemaakt van de gratis loopbaangesprekken. Zowelwerk, de regionale werkgeversorganisatie voor zorg en welzijn in Flevoland, voert het project uit voor de regio Flevoland. Er zijn in deze regio al méér dan 300 gesprekken gevoerd met zorg- en welzijnsmedewerkers en belangstellenden voor de sector.

Veel deelnemers hebben baat bij de gesprekken. Een van de deelnemers aan Sterk in je werk vond een nieuwe baan als pedagogisch coach bij een kinderopvang organisatie. Ook andere deelnemers zijn enthousiast: “Na jarenlang gewerkt te hebben als secretaresse bij grote internationale bedrijven vond ik het tijd om me te oriënteren op iets geheel anders, namelijk een functie in de zorg. Daar kon ik echter wel hulp bij gebruiken en die heb ik gelukkig gekregen bij Sterk in je Werk. Het heeft mij absoluut geholpen om zaken op een rij te zetten en besluiten te nemen”.

Aanmelden voor gratis loopbaancoaching kan via www.sterkinjewerk.nl.

Het project is een initiatief van CNV Zorg & Welzijn en RegioPlus, de koepelorganisatie van 14 regionale werkgeversorganisaties.