Geplaatst op: 17-07-2017Naar overzicht

Even voorstellen: Tabitha Verduijn-van Tilburg17 jul 2017

Sinds maandag 12 juni mag ik de rol van Adviseur vervullen bij Zowelwerk. Een functie die goed aansluit bij mijn ervaring en achtergrond.

De afgelopen 10 jaar ben ik als HR-adviseur werkzaam geweest voor Stichting Sanquin Bloedvoorziening (Amsterdam) en Icare V&V (regio Flevoland en Overijssel). Daarnaast ben ik tevens als projectcoördinator werkzaam geweest voor Espria Academy*. In deze rol was ik onder andere verantwoordelijk voor het Talent Ontwikkel Programma van Espria.

Vanuit Icare V&V waren er goede ervaringen met Zowelwerk en mijn (inmiddels oud-)collega bracht de vacature bij Zowelwerk onder mijn aandacht (‘leuk team, projecten die waarde toevoegen; daar pas jij wel’).  Wat mij aansprak in de sollicitatiegesprekken die volgden was de drive van het team om daadwerkelijk iets te betekenen voor hun leden. Bovendien spreken de programmalijnen van Zowelwerk mij, als HR-professional, zeer aan.

Samen met mijn man en kinderen (8 en 6 jaar) woon ik midden in het werkgebied van Zowelwerk: Dronten. Na jaren studeren, werken en wonen in de Randstad zijn wij 5 jaar geleden teruggekeerd naar onze Flevolandse roots. De uitdagingen waar de sector mee te maken heeft, zijn mij bekend en ik ga deze graag samen met jullie en mijn collega’s binnen Zowelwerk aan. De komende periode richt ik mij op het Actieplan Tekorten, het Waarschuwingsregister en diverse activiteiten binnen de programmalijn Strategisch Arbeidsmarkt Beleid. Ongetwijfeld volgt er meer.

Ik kijk uit naar een prettige samenwerking!

Tabitha Verduijn-van Tilburg
t.verduijnvantilburg@cmo-flevoland.nl

0320 - 244 259* Zorgconcern Espria bestaat uit de organisaties Evean, Icare V&V, Icare JGZ, GGZ Drenthe, Zorggroep Meander, De Trans en PartiCura