Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Geplaatst op: 18-12-2018Naar overzicht

Digitaal uitstroomonderzoek: unieke kans voor meer zicht op vertrekkende medewerkers18 dec 2018

Om welke redenen vertrekken medewerkers en waar gaan zij naartoe? Maar weinig organisaties voeren structureel uitstroomonderzoek uit. Bovendien mist vaak vergelijkingsmateriaal.

Zowelwerk helpt zorg- en welzijnsorganisaties in Flevoland graag om meer zicht te krijgen op de vertrekredenen en bestemmingen van medewerkers. Daarom zet Zowelwerk een uitstroomonderzoek op in samenwerking met Presearch, specialist op dat gebied. Dankzij de samenwerking met negen andere regionale werkgeversverbanden kunnen we goede benchmarkinformatie bieden. Daarnaast worden de opstartkosten in 2019 gedeeltelijk vergoed, door innovatiemiddelen vanuit VWS, waardoor we een aantrekkelijk aanbod kunnen doen.

In de aanvullende informatie staat meer over de tijdelijke mogelijkheid om tegen een zeer voordelig tarief deel te nemen aan het uitstroomonderzoek. Daarnaast is er een lijst met veel gestelde vragen op aanvraag beschikbaar, evenals een demo van de vragenlijst en een impressie van het dashboard waarop u de resultaten van uw eigen organisatie kunt inzien en kunt benchmarken.

Belang van deelname
Door deelname krijgt uw organisatie meer inzicht in de vertrekredenen en bestemmingen van uw medewerkers. Met deze informatie kan uw organisatie doelgericht verbeteringen aanbrengen in het strategisch personeelsbeleid. Daarnaast biedt het inzicht in de stand van zaken en kunnen organisaties benchmarken met andere organisaties en branches.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 15 februari 2019 via info@zowelwerk.nl o.v.v. Uitstroomonderzoek. Vermeld daarin uw naam, organisatie en contactgegevens. Voor meer informatie neem contact op met Karlijn de Vries (adviseur Zowelwerk) via k.devries@zowelwerk.nl of 06 - 405 222 345.