Geplaatst op: 18-12-2018Naar overzicht

Digitaal uitstroomonderzoek: unieke kans voor meer zicht op vertrekkende medewerkers18 dec 2018

Om welke redenen vertrekken medewerkers en waar gaan zij naartoe? Maar weinig organisaties voeren structureel uitstroomonderzoek uit. Bovendien mist vaak vergelijkingsmateriaal.

Zowelwerk helpt zorg- en welzijnsorganisaties in Flevoland graag om meer zicht te krijgen op de vertrekredenen en bestemmingen van medewerkers. Daarom zet Zowelwerk een uitstroomonderzoek op in samenwerking met Presearch, specialist op dat gebied. Dankzij de samenwerking met negen andere regionale werkgeversverbanden kunnen we goede benchmarkinformatie bieden. Daarnaast worden de opstartkosten in 2019 gedeeltelijk vergoed, door innovatiemiddelen vanuit VWS, waardoor we een aantrekkelijk aanbod kunnen doen.

In de aanvullende informatie staat meer over de tijdelijke mogelijkheid om tegen een zeer voordelig tarief deel te nemen aan het uitstroomonderzoek. Er is een maximum aantal organisaties dat per regio mee kan doen. Leden van Zowelwerk hebben daarbij voorrang.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 15 februari 2019 via dit formulier. Voor meer informatie neem contact op met Karlijn de Vries (adviseur Zowelwerk) via k.devries@zowelwerk.nl of 06 - 405 222 345.