Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Geplaatst op: 18-12-2018Naar overzicht

Flevolandse zorg- en welzijnsorganisaties lopen warm voor cross-over opleiding Beauty professional in de zorg18 dec 2018

ROC Flevoland en een aantal VVT-instellingen willen de cross-over opleiding Beauty professional in de zorg (mbo-niveau 3) opzetten. De cross-over richt zich op mensen die niet direct voor de zorg kiezen maar in combinatie met uiterlijke verzorging dit wel een aantrekkelijk beroep vinden. Deze cross-over opleiding is samengesteld uit de kwalificaties Verzorgende IG VVT, Schoonheidsverzorging en Voetzorg.

Met RAAT (Regionaal Actieplan Aanpak Tekorten) werken Zowelwerk en stakeholders in de regio aan het terugdringen van het personeelstekort in zorg en welzijn in Flevoland. Het inspelen van het onderwijs op de behoefte van werkgevers en potentiële werknemers door het gezamenlijk opzetten van een cross-over opleiding past goed binnen de actielijnen van RAAT Flevoland.

Zowelwerk en een aantal werkgevers hebben een ondersteuningsverklaring ondertekend zodat de aanvraag op de juiste manier kan worden ingediend. Zodra er nieuws te vermelden is over deze aanvraag, infomeren wij u uiteraard.