Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Geplaatst op: 05-08-2019Naar overzicht

Besparing door koppeling SectorplanPlus- en Praktijkleren portal05 aug 2019

Goed nieuws voor organisaties die in schooljaar 2018-2019 leerwerkplekken voor BBL-en/of HBO duaal leerlingen hebben aangeboden. Naast SectorplanPlus kan er ook gebruik worden gemaakt van de subsidieregeling Praktijkleren. Het gaat dan om een bedrag van maximaal € 2.700,- per leerling per jaar!

Subsidie Praktijkleren
De 14 regionale werkgeversorganisaties – waaronder Zowelwerk – hebben Gilde BT de opdracht gegeven een link te bouwen tussen het portal dat gebruikt wordt voor de verantwoording van het SectorplanPlus en het portal Zorg Praktijkleren van Gilde BT.  Daardoor kan informatie worden 'overgepompt' (in opdracht van de zorginstelling) en kan de instelling makkelijk en tegen een aantrekkelijk tarief de subsidie Praktijkleren aanvragen. Dit geldt ook voor niet SectorplanPlus deelnemers.

Het levert zorginstellingen mogelijk een behoorlijke besparing op. Subsidie-adviesbureaus vragen tussen de 10% en 20% fee, over max. € 2.700.- per deelnemer per jaar. Het aanbod dat er nu ligt is stukken lager, tussen de € 75,- en € 130,- per deelnemer per jaar.

Aanvragen?
Dit kan eenvoudig via een bestaand SectorplanPlus account. In de folder wordt uitgelegd hoe je dat stap voor stap kan doen. Op15 augustus wordt de Zorg-Praktijkleren portal opengesteld.

Vragen? 
Voor meer informatie ga naar www.zorg-praktijkleren.nl, mail naar info@zorg-praktijkleren.nl of bel met 088 – 00 84 580 (backoffice Zorg Praktijkleren).