Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Geplaatst op: 05-02-2019Naar overzicht

Bedrijvenmarkt MBO College Lelystad05 feb 2019

MBO College Lelystad organiseert op woensdag 17 april 2019 een bedrijvenmarkt. Oud-studenten van MBO College ’t Roer en/of MBO College Lelystad presenteren zichzelf en hun bedrijven aan de huidige studenten van dit opleidingsinstituut. Deze netwerkbijeenkomst is een manier om ervoor te zorgen dat toekomstige medewerkers voor Lelystad behouden blijven.

Kansen voor studenten
Huidige studenten van het MBO College Lelystad kunnen de stands bezoeken en zich oriënteren op het lokale bedrijfsleven. Ze kunnen in gesprek gaan met succesvolle oud-leerlingen en zoeken naar een stageplek of werk.

BKL-leden presenteren zich
Op de bedrijvenmarkt worden de stands bemenst door leden van de Bedrijfskring Lelystad (BKL). Maar ook andere Lelystadse organisaties zijn welkom. De oud-studenten laten zien hoe ver zij dankzij hun opleiding zijn gekomen. Het is voor hen ook een mooie gelegenheid om het gevoel van trots in en op de stad en alles wat daar mogelijk is voor het voetlicht te brengen. Daarnaast krijgen de ondernemers de kans om aanstaande werknemers of stagiaires te ontmoeten.

Meedoen?
Is een van jouw medewerkers oud-student van het ROC en kan die jouw bedrijf goed vertegenwoordigen? Of heb je zelf op het MBO College ’t Roer en/of MBO College Lelystad (het ROC) gezeten en wil je jezelf en jouw bedrijf op de bedrijvenmarkt presenteren? Neem dan contact op via b.vermeer@rocvf.nl.