Geplaatst op: 06-07-2017Naar overzicht

1000 gratis lespakketten Zorg en Welzijn besteld06 jul 2017

Gratis lespakket informeert en inspireert jongeren voor sector zorg en welzijn

Om leerlingen van het vmbo, havo en vwo enthousiast te maken voor een loopbaan in Zorg en Welzijn, is het lespakket ‘Aan jou hebben we wat’ ontwikkeld. Er blijkt een enorme behoefte aan zo’n lespakket: deze week is het 1000e lespakket aangevraagd. In Flevoland zijn tot nu toe 15 middelbare scholen die in september met het lespakket aan de slag willen gaan.

Het lespakket informeert, inspireert en interesseert jongeren voor de sector Zorg en Welzijn. Geen stoffige, saaie lessen, maar digitaal, interactief en fris. Ze kunnen bijvoorbeeld een poll invullen op hun mobiel: of ze over humor, lef, nieuwsgierigheid en creativiteit beschikken. Eigenschappen die goed van pas komen bij het werken in de sector Zorg en Welzijn.

Vanaf september beschikbaar
Het gratis lespakket ‘Aan JOU hebben we wat’ is vanaf september beschikbaar voor alle middelbare scholen in Nederland en kan besteld worden via www.aanjouhebbenwewat.nl. Er zijn twee lespakketten ontwikkeld: één voor vmbo (einde 2e jaar) en één voor havo/vwo (einde 3e jaar). Ook het MBO heeft intussen interesse getoond.

Wilt u meer weten over het lespakket? Neem dan contact op met Annick van der Hoeven via a.vanderhoeven@cmo-flevoland.nl of 0320 – 244 459.