Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Datum: 21 januari 2020Naar overzicht

Workshop Candidate Journey21 jan 2020

Na het succes van de workshop Employer Value Proposition in april 2019 organiseren we op 21 januari 2020 het vervolg: de Candidate Journey. We focussen op de externe uitstraling van jouw organisatie (waarom wil talent bij jou werken?) en nemen de stappen van het recruitmentproces onder de loep. In het werving en selectieproces ligt de focus op interactie met en het actief leiden van je kandidaten naar je vacature of talentpool. Ieder contact moment is van groot belang en daar moeten we zuinig op zijn. Tijdens deze workshop nemen we je mee in deze reis, van het eerste contactmoment tot en met de aanname of afwijzing. Je gaat naar huis met een goed gevulde rugzak die je in je werk direct kan toepassen. De workshop wordt gegeven door Margriet Kanik van Happy Capital HRM.

Eind 2019 hebben we samen met een aantal recruiters en communicatieadviseurs van onze partners een start gemaakt met de plannen voor gezamenlijke communicatieafspraken. Waaronder Branding Flevoland, Communicatie RAAT en de Ontdekdezorg Week. In 2020 gaan we deze plannen omzetten in concrete acties. We nemen de verschillende stappen en activiteiten met elkaar door en pakken letterlijk en figuurlijk de handschoen op voor het opzetten en uitvoeren van de gezamenlijke communicatie acties.

Programma
9.00-12.30 Workshop Candidate Journey
12.30-14.00 In actie: Gezamenlijke regionale communicatie (inclusief Lunch)

Datum en tijd
Dinsdag 21 januari 2020
9.00-14.00 uur

Locatie
Zowelwerk
De Schans 19-45, Lelystad

Kosten
Deelname is gratis voor leden van Zowelwerk. Niet leden betalen €85,- (excl. BTW).

Aanmelden
Meld je aan via het online aanmeldformulier.

Annuleren
Annulering is kosteloos tot één week voor aanvang van de bijeenkomst. Daarna zijn we genoodzaakt € 25,- in rekening te brengen.