Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Datum: 8 juli 2020Naar overzicht

Webinar: Van personeelsverloop naar verlooppreventie08 jul 2020

Binnen uw organisatie impact realiseren met gerichte data-analyses? Dat kan op verschillende manieren, maar één ding is zeker: Data Driven Decisionmaking is belangrijker dan ooit. Wij nodigen je graag uit voor het webinar rondom Data Driven Decisionmaking, met als thema: het Digitaal uitstroomonderzoek. Doel van dit digitale onderzoek is het systematisch analyseren van gegevens van vertrekkende medewerkers.

Verbeter strategisch personeelsbeleid doelgericht
Waarom verlaten medewerkers de organisatie en waar komen ze terecht? Hoe is de tevredenheid over het werk, wat zijn overwegingen om uit dienst gaan en wat wordt de nieuwe werkbestemming? Met deze sturingsinformatie kun je doelgericht verbeteringen aanbrengen in het strategisch personeelsbeleid. Daarnaast kun je jouw organisatie benchmarken met andere organisaties in dezelfde branche en/of regio.

Wil je meer weten?
Meld je dan aan voor dit gratis en inspirerende webinar en word onder andere meegenomen in de verschillende soorten personeelsverloop, het beslissingsproces van een vertrekkende medewerker en hoe verloop op basis van data kan worden voorkomen. Ook krijg je inzicht in het dashboard, de dataverzameling en de benchmarkmogelijkheiden.

Krijg inzicht in de vertrekredenen van medewerkers en zet deze in om uitstroom te voorkomen.

Datum en tijd
Woensdag 8 juli 2020
15.00 - 16.00 uur

Locatie
Webinar via Microsoft Teams

Sprekers
Barry Pietersen, Oprichter en consultant bij Presearch onderzoeksbureau

Voor wie
HR-professionals binnen zorg en welzijn

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via  het online aanmeldformulier.