Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Datum: 19 september 2019Naar overzicht

Vlogacademie Flevoland 201919 sep 2019

Wil jij ook medewerkers inzetten als ambassadeurs door ze te laten vloggen? De Vlogacademie ‘Van interne trots naar extern werven’ gaat ook in 2019 weer van start. In deze vijfdaagse training - onder begeleiding van Walt Wonder Schmidt - leren medewerkers in zorg en welzijn hoe zij de trots voor hun vak kunnen uitdragen in een professionele vlog. Daarbij wordt de kracht van het persoonlijke ingezet. Door het uitdragen van de interne trots leveren de vlogs een bijdrage aan een positief imago voor de sector én het vergroten van de instroom van nieuwe collega's.

Data

  • 19 september 2019: eerste trainingsdag
  • 26 september 2019: tweede trainingsdag
  • 3 oktober 2019: derde trainingsdag
  • vierde en vijfde trainingsdag zijn in november of december 2019, en worden in overleg met de groep bepaald.

Tijd
9.00 tot 12.00 uur

Locatie
Lelystad of Almere

Voor wie
Zorg- en welzijnsprofessionals, maar ook medewerkers van de afdeling communicatie of HR (bijvoorbeeld werving en selectie) kunnen deelnemen. De vlogacademie is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van Zowelwerk.

Kosten
Leden van Zowelwerk betalen € 850,- euro per medewerker. Niet leden betalen € 1500,- euro per medewerker. Prijzen zijn exclusief BTW, inclusief vijf vlogtrainingen, drie nabewerkingen en vlogsupport door Walt Wonder Smith.

Aanmelden
Je kunt deelnemers voor deze vlogtraining aanmelden via het online aanmeldformulier. Wees er snel bij, want vol is vol!

Meer informatie
Heb je vragen over de opzet van de Vlogacademie en overige praktische zaken. Lees dan de flyer ‘Vlogacademie Flevoland: ‘Van interne trots naar extern werven'. Of neem contact op met Annick van der Hoeven (a.vanderhoeven@zowelwerk.nl / 06 - 403 334 77).