Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Datum: 11 oktober 2018Naar overzicht

Sterk in je werk-inspiratiedag11 okt 2018

Heb je belangstelling om te gaan werken in zorg en welzijn? Dan is dit jouw kans om inspiratie op te doen om sterk in je werk te staan!

Zowelwerk, UWV en gemeente Almere organiseren op donderdag 11 oktober een inspiratiedag voor  werkzoekenden in zorg en welzijn. Je volgt vier workshops. Op een informatiemarkt kun je in gesprek met werkgevers in zorg en welzijn.

Workshops
De vier workshops hebben de volgende thema's:

  1. Persoonlijk profiel: hoe presenteer je jezelf?
  2. Grenzen aangeven op een collegiale manier
  3. Vitaliteit en werkgeluk
  4. Groepsgesprek met een loopbaancoach
    Voor dit gesprek vul je vooraf een talentenscan in; de loopbaancoach geeft tijdens deze workshop een toelichting op de scan en wat je met de resultaten mee kunt.

Informatie- en banenmarkt
Op deze inspiratie dag kun je ook in gesprek met werkgevers. Zij vertellen over hun organisatie, openstaande vacatures en eventuele mogelijkheden voor scholing. En je kunt jezelf presenteren aan deze werkgevers.

Datum en tijd
Donderdag 11 oktober
8.30 - 14.00 uur

Locatie
MBO College Almere, ROC Flevoland
Straat van Florida 1
1334 PA Almere

Kosten
Deelname aan de inspiratie dag is kosteloos.
Er wordt voor een lunch gezorgd.

Aanmelden en meer informatie
Meld je aan door een mail te sturen naar info@zowelwerk.nl onder vermelding van ‘Inspiratiedag Sterk in je werk’. Vermeld daarin je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Je ontvangt dan een talentenscan per mail die je vooraf moet invullen. Voor meer informatie kun je bellen met Diana Josias:  06 - 404 963 93.

Wees er snel bij! Er is plek voor slechts 50 deelnemers!

Aanmelden als organisatie

Wilt u zich als organisatie aanmelden voor de banenmarkt? Neem dan contact op met Diana Josias: 06 - 404 963 93 of d.josias@zowelwerk.nl.