Datum: 17 mei 2018Naar overzicht

Startnotitie Duurzame inzetbaarheid in één dag17 mei 2018

Zowelwerk biedt in samenwerking met Bewegen Werkt een verkorte versie van de Leergang Duurzame inzetbaarheid. Het is een unieke kans om in één sessie een startnotitie Duurzame inzetbaarheid op te stellen. 

Tijdens de bijeenkomst wordt ingegaan op het begrip duurzame inzetbaarheid en de zeven stappen methodiek voor het schrijven van een startnotitie. Vervolgens gaan de deelnemers aan de slag met het verder vorm geven aan de startnotitie. 

Ook krijgen deelnemers concrete handvatten zoals het maken van een voorbeeldpresentatie, het organiseren van een visiesessie met sleutelfiguren en voorbeeld communicatiematerialen.

Huiswerkopdracht
Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangen de deelnemers een huiswerkopdracht die bestaat uit een quickscan duurzame inzetbaarheid en een stappenplan om vooraf in te vullen.

Resultaat voor de deelnemers
Deelnemers hebben een concept notitie Duurzame Inzetbaarheid gereed voor hun organisatie.

Datum en tijd
donderdag 17 mei 2018
9.30 – 14.00 uur

Locatie
Zowelwerk
De Schans 19-45, Lelystad

Trainer
Kees der Weduwe, adviseur duurzame inzetbaarheid Bewegen Werkt

Kosten
De kosten voor deelname bedragen € 95,- voor leden van Zowelwerk. Niet leden betalen € 250,-. Voor een lunch wordt gezorgd en is inbegrepen bij de prijs.

Aanmelden
U kunt zich tot 3 mei via info@zowelwerk.nl aanmelden onder vermelding van ‘Verkorte leergang DI’. Vermeld daarbij uw naam, functie en organisatie. De verkorte leergang gaat door bij aanmelding van minimaal 6 personen.

Annulering
U kunt kosteloos annuleren tot twee weken voor aanvang van de bijeenkomst. Daarna wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Diana Josias: 06 – 40496393 of d.josias@cmo-flevoland.nl