Datum: 10 maart 2018Naar overzicht

Speeddates10 mrt 2018

Zoek jij een baan in zorg en welzijn? Of wil jij je oriënteren op een volgende stap in je loopbaan? Grijp je kans en kom naar de speeddates tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Flevolandse werkgevers staan klaar om met jou in gesprek te gaan. Onze loopbaancoaches helpen je graag met tips en adviezen. Meld je van te voren aan via www.zowelwerk.nl/speeddates.

Speeddate vacatures
Deze speeddates bieden je een unieke kans om ‘live’ in gesprek te gaan met werkgevers over vacatures in zorg en welzijn. Wie weet word je uitgenodigd voor een vervolggesprek. Grijp deze unieke kans om je te presenteren en kennis te maken met werkgevers. Neem je CV mee en bereid je goed voor op het gesprek. Een speeddate gesprek duurt 10 minuten. Op zowelwerk.nl vind je een overzicht van werkgevers die meedoen met de speeddates. 

Speeddate loopbaan
Onze ervaren loopbaanadviseurs geven tips en adviezen over vragen die jou bezighouden op het gebied van solliciteren, keuzes maken, competenties en vaardigheden en netwerken. Bereid je daarom goed voor en kom met een duidelijke vraag naar het gesprek. Een speedcoachgesprek duurt 15 minuten. 

Profielfoto
Er is ook een fotograaf aanwezig die profielfoto’s maakt. Die kun je onder andere gebruiken voor je LinkedIn-profiel.

Wanneer
zaterdag 10 maart 2018

Waar
Stadhuis Lelystad

Tijd
11.00 – 15.00 uur

Kosten
Deelname is gratis

Voor meer informatie bel of mail met Diana Josias, adviseur Zowelwerk 06 - 40 49 63 93 of d.josias@cmo-flevoland.nl.