Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Datum: 19 maart 2020Naar overzicht

#IKZORG event tijdens Ontdekdezorg Week GEANNULEERD19 mrt 2020

Wegens de ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft Flevoland werkt! vanmorgen besloten het banenevent Vliegensvlug naar werk op 19 maart af te gelasten. Ons #IKZORG event tijdens de Ontdekdezorg week maakte onderdeel uit van dit evenement en is daarom ook afgelast.

Zowelwerk overwoog het annuleren van het #IKZORG event al, omdat we niet willen bijdragen aan het verder verspreiden van het virus, het zorgpersoneel niet onnodig willen belasten en de bescherming van patiënten, bewoners, cliënten en medewerkers belangrijker vinden.

Nog geen nieuwe datum Vliegensvlug naar werk
Vooralsnog is er nog geen nieuwe datum voor Vliegensvlug naar werk later dit jaar gekozen. Vanuit RAAT Flevoland staat er al wel een volgend #IKZORG event gepland op 17 september. Zodra hier meer over bekend is, maken we dit bekend op onze website.

Vanzelfsprekend vinden we het erg jammer dat het #IKZORG event niet doorgaat. Tegelijkertijd laat de situatie zien hoe belangrijk onze zorg- en welzijnsorganisaties zijn en hoe groot het belang van voldoende personeel is.

Meer weten?
Wil je toch alvast meer weten over werken in Zorg en Welzijn? Kijk dan op www.ontdekdezorg.nl of www.sterkinjewerk.nl.

Mocht je vragen hebben, dan kun je via 0320 - 244 259 of via d.vandenberg@zowelwerk.nl contact met ons opnemen.