Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Datum: 18 oktober 2018Naar overzicht

Masterclass Arbeidsrecht - Nieuwe zorg cao’s, uitspraken, wetgeving & updates.18 okt 2018

Zowelwerk organiseert in samenwerking met Hanze advocaat twee masterclasses arbeidsrecht. De tweede masterclass is op 18 oktober 2018. Deze dag staat in het teken van de actualiteit, de zorg cao’s en we nemen een ‘kijkje in de keuken’ van de procedure bij de kantonrechter.

Actualiteiten: nieuwe zorg cao’s, uitspraken, wetgeving & updates
In de ochtend zoomen we in op de actualiteit. U wordt bijgepraat over de recente wetgeving, nieuwe zorg cao's en de belangrijkste uitspraken van de kantonrechters.

Toepassing van een cao & ‘kijkje in de keuken’
In de middag bespreken we de (on)mogelijkheden om af te wijken van uw cao. Mag u zomaar afwijken van de cao door andere arbeidsvoorwaarden te bieden? Wanneer wel en wanneer niet? Bijvoorbeeld in overleg met de OR? En wat gebeurt er als u in strijd met de cao handelt?

Daarnaast nemen we een ‘kijkje in de keuken’ van een procedure bij de kantonrechter. We nemen u op een praktische wijze mee in de stappen en afwegingen bij het opstarten van een procedure.

Trainers
Roelien Klaver, Annelies Baas en William Seijbel verzorgen deze masterclass. Zij zijn als arbeidsrechtadvocaat werkzaam bij Hanze advocaat. Met hun jarenlange ervaring staan ze zowel grote als kleine zorgorganisaties met raad en daad terzijde.

Voor wie
Deze masterclass is bedoeld voor medewerkers HR, HR-adviseurs, hoofden HR en medewerkers die te maken hebben met HR-gerelateerde zaken.

Datum en tijd
Donderdag 18 oktober 2018
9.30 - 15.30 uur

Locatie
Zowelwerk
De Schans 19-45, Lelystad

Kosten
Leden van Zowelwerk betalen € 265,- per persoon, inclusief lunch, exclusief btw. Niet-leden betalen € 350,- per persoon, exclusief btw.

Aanmelden en meer informatie
U kunt zich tot 1 oktober aanmelden via info@zowelwerk.nl onder vermelding van Masterclass “Nieuwe zorg cao’s, uitspraken, wetgeving & updates”. Vermeld daarbij uw naam, functie en organisatie. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing. Deze vindt u op www.zowelwerk.nl.
Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.
De leergang gaat van start bij aanmelding van minimaal 8 personen

Annuleren
U kunt kosteloos annuleren tot één week voor aanvang van de masterclass. Daarna wordt 50% in rekening gebracht.

Meer informatie
Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem contact op met Diana Josias via telefoonnummer 0640496393 of  d.josias@zowelwerk.nl.