Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Datum: 2 april 2019Naar overzicht

Leergang Arbeidsrecht in Zorg & Welzijn02 apr 2019

Zowelwerk en Hanze advocaat organiseren ook in 2019 de succesvolle leergang Arbeidsrecht in Zorg & Welzijn. Na het afronden van deze leergang weet u alles over het aangaan van een arbeidsovereenkomst (instroom), hoe u om moet gaan met wijzigingen of problemen tijdens het dienstverband (doorstroom), hoe en wanneer u afscheid kunt nemen van een werknemer en wat daar allemaal bij komt kijken (uitstroom). U bent op de hoogte van de ‘juridische spelregels’, maar weet ook hoe u deze tijdens uw dagelijkse werkzaamheden direct kunt toepassen. 

De onderwerpen over instroom, doorstroom en uitstroom worden behandeld aan de hand van (actuele) wetgeving (waaronder de WAB), zorg en welzijn cao’s, rechtspraak en boeiende praktijkvoorbeelden. U kunt ook eigen casuïstiek inbrengen.

Vorig jaar is deze leergang met een 8,5 beoordeeld:

“Een must voor iedereen die te maken heeft met arbeidsrechtelijke zaken”

“De opleiding arbeidsrecht is echt een toegevoegde waarde voor de praktijk”

“Absoluut een meerwaarde voor de HR- gerelateerde functie”

Datum en tijd
Dag 1: 2 april
Dag 2: 16 april
Dag 3: 7 mei 2019

Alle trainingsdagen zijn van 9.30 tot 16.30 uur.

Locatie
Zowelwerk
De Schans 19-45 te Lelystad

Voor wie
De leergang is bedoeld voor medewerkers die met enige regelmaat te maken hebben met arbeidsrecht en daarvoor een grondiger basis willen hebben. Bijvoorbeeld medewerkers P&O/HRM, medewerkers loonadministratie, teamcoaches, verzuimbegeleiders en teamleiders.

Door wie
De opleiding wordt wisselend verzorgd door een drietal vakspecialisten van Hanze advocaat. Zij hebben jarenlange ervaring in zorg en welzijn en kunnen putten uit talloze praktijkvoorbeelden.

Kosten
Leden van Zowelwerk betalen € 795,- voor de gehele leergang met 3 modules. Deelnemers van niet-leden betalen € 1.250,- voor de gehele opleiding. Deze bedragen zijn exclusief BTW en inclusief koffie, thee, fris, lunch en documentatie.

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met 25 maart via het aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. De leergang kan niet in losse modules worden afgenomen. Na een succesvolle afronding van de leergang ontvangt u een certificaat van deelname. De leergang gaat van start bij minimaal 8 aanmeldingen.
Bij aanmelding gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Annulering
U kunt kosteloos annuleren tot één week voor aanvang van de opleiding. Daarna wordt 75% van de kosten in rekening gebracht.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen Diana Josias: 06 - 404 963 93 of d.josias@zowelwerk.nl.