Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Datum: 18 november 2020Naar overzicht

Kick off Human Capital Agenda Zorg en Welzijn Flevoland18 nov 2020

Samen aan de slag met Human Capital Agenda

Hoe zorgen we voor voldoende deskundig personeel voor de sector zorg en welzijn in Flevoland, nu en in de toekomst? De afgelopen twee jaar hebben we – werkgevers, onderwijsinstellingen en partners – in het Regionale Actieplan Aanpak Tekorten (RAAT) samengewerkt om de tekorten terug te dringen. Deze samenwerking willen we versterken en continueren.
 
De Flevolandse Human Capital Agenda biedt daarvoor de mogelijkheid. De agenda staat voor het realiseren van betere aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt, behoud van talent en het tegengaan van de uitgaande pendel. Daarbij richt de provincie Flevoland zich op de kansrijke sectoren, zoals de sector zorg en welzijn.
 
Hier ligt een kans. In samenwerking met provincie Flevoland willen we RAAT laten landen in de ‘Human Capital Agenda Zorg en Welzijn Flevoland’. Zo kunnen we onze netwerken verder verstevigen en ook de slag blijven maken naar concrete resultaten. Wat en hoe? Dat bepalen we graag samen met u.  
 
Op woensdag 18 november gaan we hierover, onder begeleiding van Sabine Uitslag, in gesprek met belangrijke stakeholders: werkgevers, onderwijs, gedeputeerden en UWV. Praat u mee?
 
We kijken uit naar uw komst!

Datum en tijd
Woensdag 18 november 2020
16:00-18:00 uur

Locatie
Online

Voor wie
Bestuurders, directie, HR managers, managers opleiden van zorg- en welzijnsorganisaties, onderwijs en gemeenten in Flevoland.

Aanmelden
Genodigden ontvangen een uitnodiging.
Na aanmelding ontvangt u uiterlijk 17 november een bevestiging met link om digitaal deel te nemen.

Meer informatie
Rosanne Engberts: r.engberts@zowelwerk.nl of 06-53 465 000.