Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Datum: 7 juni 2018Naar overzicht

Inspiratiemiddag Zowelwerk07 jun 2018

Behoudende vijftig- en zestigplussers en digitaal georiënteerde beweeglijke twintigers. Of is het juist andersom? Of nog anders? De generatiediversiteit neemt toe: wat betekent dat voor leidinggevenden? De komende jaren zijn voor het eerst vier generaties samen actief op de werkvloer. Elk met hun eigen uitdaging en kracht. HR-professionals, directie en management staan voor de opdracht sturing te geven aan deze generatiediversiteit. Hoe kunnen zij de organisatie klaarstomen voor de toekomstige mix van generaties op de werkvloer?

Zowelwerk biedt, in samenwerking met JINC, de gelegenheid om inspiratie op te doen en met collega’s van gedachten te wisselen over dit onderwerp. We nodigen u graag uit voor de inspiratiemiddag ‘Vier generaties, één werkvloer. Zijn we er klaar voor? op 7 juni 2018 bij het MBO College Almere.

De keynote wordt verzorgd door Aart Bontekoning, veranderkundige en generatie-expert. Interactief en toegankelijk laat Bontekoning zien en ervaren hoe de kracht van generatiediversiteit kan worden benut op de werkvloer. Om fris en ‘bij de tijd’ te blijven. Dát vergroot de aantrekkelijkheid van een organisatie voor jongeen oudere medewerkers en voor klanten. Bontekoning is dé generatie-expert van Nederland en onderzoekt al 20 jaar de hoofdrol die opvolgende generaties spelen in het updaten van de eigen cultuur. Hij promoveerde daarop in 2007.

Het tweede deel van de middag heeft een praktische insteek en bestaat uit drie verschillende inspiratiesessies. Voor bestuurders is het mogelijk om uitgebreider in gesprek te gaan met Aart Bontekoning.

Kom inspiratie opdoen! Ontmoet en ga in gesprek met Generatie Z!

Datum en tijd:
Donderdag 7 juni 2018 | 13.00-17.30 uur

Locatie:
MBO College Almere
Straat van Florida 1, Almere

Doelgroep:
Bestuurders, directieleden, managers (HRM), adviseurs HRM, teamcoaches, communicatieadviseurs van leden van Zowelwerk, gemeenten en beroepsonderwijs

Programma:
13.00 uur            Inloop
13.30 uur            Opening door Peter de Vreede, directeur Zowelwerk
13:40 uur            Keynote Aart Bontekoning, veranderkundige en generatie-expert
14.45 uur            De jongste generatie ontmoet de sector zorg & welzijn, o.l.v. Mariska Boom en Jantine van Netten, JINC Flevoland
15.15 uur            Pauze
15.30 uur            Inspiratiesessies

  1. Generatiediversiteit o.l.v. Aart Bontekoning (voor bestuurders)
  2. Ontmoet Generatie Z o.l.v. Rocky Hehakaija | Director Favela Street
  3. Arbeidsmarktcommunicatie o.l.v. Daan Muntinga | Strategy Director Mensch

16.30 uur            Wrap up o.l.v. Jantine van Netten, Vestigingsdirecteur JINC Flevoland
16.45 uur            Afsluiting en netwerkborrel
17.30 uur            Einde

Kosten
Deze inspiratiemiddag is kosteloos voor leden van Zowelwerk. Niet-leden betalen €85,-.

Aanmelden

U kunt zich voor deze inspiratiemiddag, samen met een collega, aanmelden via het aanmeldformulier. U kunt ook op een later moment nog een collega aanmelden.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@zowelwerk.nl of 0320 – 244 259.