Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Datum: 4 november 2019Naar overzicht

Informatiebijeenkomst Alle Zorg- en Welzijnsprofessionals in Flevoland digivaardig 04 nov 2019

Een op de tien professionals in zorg en welzijn heeft weinig of geen digitale vaardigheden. In opleidingen was er vaak nog geen aandacht voor. Toch is het onvermijdelijk dat ook deze professionals te maken krijgen met digitale technologie. Ook jongeren hebben uitdagingen met o.a. applicaties, privacy. Daarom is het raadzaam professionals digivaardig te maken. Het levert enorm veel tijdwinst op en heeft een positief effect op het zelfvertrouwen van professionals.

Wij nodigen jou graag uit voor de informatiebijeenkomst ‘Alle Zorg- en Welzijnsprofessionals in Flevoland digivaardig’ op 4 november 12.00-14.30 uur bij Zowelwerk in Lelystad.

Iedereen basisvaardig
Spreker: Suzanne Verheijden was Programmamanager Digivaardigheden bij ’s Heeren Loo. Met deze ervaringen ontwikkelde ze met financiering van het ministerie van VWS de website www.digivaardigindezorg.nl. Neem vooral een kijkje! Momenteel rolt zij dit project verder uit vanuit haar eigen bureau – Buro Strakz – o.a. bij 15 ouderenzorgorganisaties in de regio Utrecht.

In het eerste gedeelte van de bijeenkomst neemt Suzanne Verheijden de aanwezigen ter inspiratie mee in het programma. Zo komen de aanpak, ervaringen en resultaten aan bod. Ook geeft zij informatie over wat nodig is om hier zelf mee aan de slag te gaan. Zij deelt verder mooie voorbeelden vanuit de VVT, de gehandicaptenzorg en andere werkvelden binnen de sector. Er is voldoende ruimte voor interactie en het stellen van vragen.

In het tweede gedeelte gaat Suzanne het gesprek aan over wat dit project betekent voor regio Flevoland.

Voor wie is de bijeenkomst bedoeld?
Managers HR, lijnmanagers en andere leidinggevenden die zich bezighouden met digitale technologie en innovatie in hun organisatie.

Datum en tijd
Maandag 4 november 2019
12.00-14.30 uur

Locatie
Zowelwerk
Schans 19-45, 8231 KA Lelystad

Kosten
De workshop is kosteloos voor leden van Zowelwerk. Niet-leden betalen € 85,- per persoon, exclusief BTW.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 21 oktober 2019 via het aanmeldformulier.

Annuleren
Annuleren kan kosteloos tot één week voor aanvang van de bijeenkomst. Daarna zijn we genoodzaakt € 25,- (excl. BTW) annuleringskosten in rekening te brengen.

Meer informatie
Meer weten? Neem contact op met Wietske Hoekstra via w.hoekstra@zowelwerk.nl of 06 - 83967482.

Deel dit bericht vooral onder collega’s voor wie dit ook een interessante bijeenkomst kan zijn.