Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Datum: 18 juni 2019Naar overzicht

HR-themabijeenkomst | Nieuw wetten in vogelvlucht18 jun 2019

In deze kennissessie word je door Hanze advocaat bijgepraat over de nieuwe wetgeving die van belang is voor HR medewerkers, HR adviseurs en HR managers in zorg en welzijn.

De hoofdpunten van elke wet en de stand van zaken worden toegelicht. Natuurlijk worden ook de aandachtspunten voor de bedrijfsvoering daarbij behandeld. Daarnaast is er aandacht voor de huidige ervaringen en tips & tricks. Graag spelen we daarbij in op de vragen die bij jou en jouw organisatie leven.

Lees hier meer over de inhoud van deze kennissessie.

Datum en tijd
Dinsdag 18 juni 2019
9.00-12.00 uur

Locatie
Zowelwerk
De Schans 19-45 (2 hoog)
Lelystad

Door wie
Hanze advocaat is gespecialiseerd in arbeidsrecht in zorg en welzijn. Zowelwerk heeft een samenwerkingsovereenkomst met Hanze advocaat, op basis waarvan leden gebruik kunnen maken van de gratis juridische helpdesk en korting krijgen op het uurtarief.

Kosten
Leden van Zowelwerk nemen gratis deel aan deze kennissessie. Niet-leden kunnen eenmalig een HR Themabijeenkomst bijwonen tegen een bedrag van €85,-, exclusief btw. Indien een lidmaatschap wordt aangegaan, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de kosten voor het lidmaatschap.

Aanmelden
Je kunt je tot 11 juni aanmelden via het aanmeldformulier.

Annuleren
Annuleren kan kosteloos tot één week voor aanvang van de workshop. Daarna zijn we genoodzaakt € 25,- annuleringskosten in rekening te brengen. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.