Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Datum: 18 april 2019Naar overzicht

HR-themabijeenkomst | Arbeidsmarktcommunicatie: Zichtbaar voor talent18 apr 2019

In deze interactieve workshop gaan we met Annelies van Toledo van Happy Capital HRM in op employer branding. Hoe zorg je er als organisatie voor dat je zichtbaar bent? Hoe zorg je ervoor dat je je onderscheidt, zodat werkzoekenden voor jou kiezen? Aan de hand van de 'candidate journey' leer je ook hoe je ze daarna vasthoudt. We kijken door de ogen van een werkzoekende die zich gaat oriënteren. En hoe je onder andere Social Media inzet en je vacatureteksten aantrekkelijk maakt.

De interne werving & selectie komt ook aan bod. Hoe beleven kandidaten dit? Wat kan je als organisatie doen om een goede indruk achter te laten? Hoe worden kandidaten uitgenodigd/afgewezen? Hoe maak je hier het verschil.

In deze workshop ga je direct aan de slag met de theorie. Je kunt zelf voorbeelden meenemen van vacatureteksten waar je mee aan de slag wil. Of je gaat aan de slag met het schrijven van persona’s die je kunt inzetten als basis voor de arbeidsmarktcommunicatie.

Je ontvangt achteraf een hand-out met tips en tricks.

Datum en tijd
Donderdag 18 april
9.30-12.00 uur

Locatie
De Schans 19-45 (2 hoog)
Lelystad

Voor wie
Communicatieprofessionals, recruiters, HR-professionals.

Kosten
De workshop is gratis voor leden van Zowelwerk. Voor deelnemers van niet aangesloten organisaties bedragen de kosten € 85,- per persoon exclusief btw. Er wordt een lunch aangeboden.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden tot en met 12 april 2019 via deze link.

Annulering
Annulering is kosteloos tot één week voor aanvang van de bijeenkomst. Daarna zijn we genoodzaakt € 25,- in rekening te brengen.

Informatie
Wilt u meer informatie? Neem contact op met Dieuwertje van den Berg: d.vandenberg@zowelwerk.nl of 06 - 36 59 78 76.