Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Datum: 11 september 2018Naar overzicht

HR netwerkbijeenkomst Zowelwerk - Nieuwe wetten in vogelvlucht11 sep 2018

Hanze advocaat informeert u in deze kennissessie over de nieuwe wetgeving die van belang is voor HR medewerkers, HR adviseurs en HR managers in zorg en welzijn:

  • Wet arbeidsmarkt in balans (uitwerking van het Regeerakkoord)
  • Wet Arbeid en Zorg
  • Invoering 3e ww-jaar
  • AVG is een feit
  • Update Participatiewet
  • Arbowet

De hoofdpunten van elke wet en de stand van zaken worden toegelicht. Natuurlijk worden ook de aandachtspunten voor de bedrijfsvoering daarbij behandeld. Daarnaast is er aandacht voor de huidige ervaringen en tips & tricks. Graag spelen we daarbij in op de vragen die bij u en uw organisatie leven.

Door wie
Hanze advocaat is gespecialiseerd in arbeidsrecht in zorg en welzijn. Zowelwerk heeft een samenwerkingsovereenkomst met Hanze advocaat, op basis waarvan leden gebruik kunnen maken van de gratis juridische helpdesk en korting krijgen op het uurtarief.

Programma
12:00-12:30 uur           inloop met broodje
12:30-15:00 uur           Workshop ‘Nieuwe wetten in vogelvlucht’.
15:00-15:15 uur           wvttk/rondvraag/afsluiting

Locatie
De Schans 19-45 (2 hoog)
Lelystad

Kosten
Leden van Zowelwerk nemen gratis deel aan deze kennissessie. Niet-leden kunnen eenmalig een HR-netwerkbijeenkomst bijwonen tegen een bedrag van €85,-, exclusief btw. Indien een lidmaatschap wordt aangegaan, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de kosten voor het lidmaatschap.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via info@zowelwerk.nl onder vermelding van 'HR netwerkbijeenkomst september'. Vermeld daarbij uw naam, functie en organisatie.

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.