Meer weten over werken en leren in zorg en welzijn in Flevoland?

Bel
088 0182 888
Of stuur ons een bericht
Datum: 15 november 2018Naar overzicht

HR netwerkbijeenkomst - Maak kennis met E-Assessment15 nov 2018

Tijdens deze bijeenkomst maakt u onder leiding van Arjen Wittenberg van Ixly kennis met de mogelijkheden en voordelen van E-Assessment. En hoe u dit efficiënt kunt inzetten voor in- en doorstroom binnen uw organisatie.

Programma
12:30 - 13:00 uur           
Lunchtafel: Inloop, broodje en netwerken

13:00 - 13:45 uur           
Dialoog over ‘Maak kennis met E-Assessment’
In gesprek over het werken met E-Assessments aan de hand van een zelf ingevulde Duurzame Inzetbaarheid Scan - o.l.v. Arjen Wittenberg van Ixly.
Ook staan we stil bij wat de scan heeft opgeleverd: wat neemt u mee voor uzelf, uw organisatie en of in de begeleiding van medewerkers in hun loopbaan?

13:45 - 14:30 uur           
Tips en trucs voor het inzetten van E-Assessment voor in- en doorstroom.

14.30 - 15.00 uur           
Loopbaanportal Zowelwerk
Annick van der Hoeven, adviseur van Zowelwerk laat zien hoe de loopbaanportal van Zowelwerk kan ondersteunen bij HR processen: hoe ziet de Test-toolkit er uit, wat zijn de voordelen en tussentijdse resultaten?

15.00 -15:15 uur            
Rondvraag en afsluiting

Door wie
Ixly helpt organisaties met online tools en advies om HR-processen beter in te richten en is o.a. ontwikkelaar en uitgever van online psychologische testen en vragenlijsten.

Locatie
Zowelwerk
De Schans 19-45, Lelystad

Kosten
Voor leden van Zowelwerk is deelname gratis. Niet-leden kunnen eenmalig een HR-netwerkbijeenkomst bijwonen tegen een bedrag van €85,- (excl. BTW). Als u daarna lid wordt, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de kosten van het lidmaatschap.

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@zowelwerk.nl o.v.v. HR bijeenkomst 15 november. Vermeld daarbij uw naam, functie en organisatie. Meer informatie: Annick van der Hoeven, Zowelwerk via info@zowelwerk.nl of 06-40 33 34 77.

Annuleren
Annulering is kosteloos tot 3 dagen voorafgaande aan de bijeenkomst. Daarna is Zowelwerk genoodzaakt €25,- (excl. BTW) in rekening te brengen. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.